سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران گفت: بازنده بزرگ میدان نبرد غزه علاوه بر رژیم غاصب صهیونیستی با همه توانایی نظامی و نفوذ سیاسی که دارد، دولت آمریکا است.
جنایت هولناک رژیم صهیونیستی در اردوگاه النصیرات در مرکز نوار غزه با محکومیت شدید کشورهایی همچون مصر، اردن، یمن، عمان، لبنان و کویت همراه بود و پارلمان عربی و مسؤول سیاست خارجی اتحادیه اروپا نیز به این جنایت واکنش نشان دادند.
شاهدان عینی جنایت وحشیانهای که ارتش اشغالگر دیروز در اردوگاه النصیرات به راه انداخت، از صحنههای حمله جنونآمیز صهیونیستها به غیرنظامیان صحبت میکنند؛جایی که در میان انبوه تانکها و بمبارانها، آوارگان حتی نمیتوانستند فرار کنند.
نشست وزرای خارجه کشورهای اسلامی در حال توسعه موسوم به گروه دی هشت روز گذشته به میزبانی ترکیه و حضور و سخنرانی دکتر علی باقری، سرپرست وزارت امور خارجه کشورمان در استانبول برگزار شد.
جوسپ بورل مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا ضمن محکوم کردن جنایات رژیم صهیونیستی در اردوگاه النصیرات در مرکز نوار غزه که افزون بر ۲۰۰ شهید فلسطینی برجای گذاشت، تصریح کرد که حمام خون در این منطقه باید بیدرنگ پایان یابد.
سران پاکستان و چین با تاکید بر حل مسالمت آمیز مسأله فلسطین مطابق با قطعنامههای شورای امنیت سازمان ملل و برقراری فوری آتشبس در غزه، مخالفت خود با رویکرد یکجانبه گرایی قلدرمابانه در جهان و سلطه طلبی را اعلام کردند.
رژیم صهیونیستی در نتیجه فشارها و انتقادهای گسترده بینالمللی از تلفات غیرنظامی جنگ غزه، بهتدریج به سلاحهای نقطهزن و هدایتپذیر آمریکایی روی آورده است، اما این بمبهم هنوز تلفات غیرنظامی فراوانی به دنبال دارند.
رئیس جمهوری مصر امروز (شنبه) بر اهمیت مساله فلسطین تأکید کرد و آن را مهمترین مساله منطقه خواند.
وزرای خارجه کشورهای عضو گروه دی-۸ با درخواست آتشبس فوری در جنگ غزه و تضمین پایبندی رژیم صهیونیستی، اجرای احکام دیوان بینالمللی دادگستری درباره این جنگ را خواستار شدند.
طی حملات شدید امروز رژیم صهیونیستی به اردوگاه النصیرات و مناطق مرکز نوار غزه ۸۰ تن شهید و دهها تن دیگر زخمی شدند.
سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل در ژنو اعلام کرد: وضعیت وخیم کارگران و کارفرمایان بیدفاع و بیگناه در غزه نیازمند توجه و اقدام فوری از سوی سازمان بینالمللی کار است.
حمله پهپادی مقاومت عراق به هدفی در داخل اراضی اشغالی، خیز رئیس اپوزیسیون رژیم اسرائیل برای استعفای رسمی از کابینه جنگی طی امروز، یورش به کرانه باختری و ربودن شماری از جوانان فلسطین از مهمترین تحولات بامدادی روز ۲۴۶ طوفان الاقصی است.
دانشگاههای امریکا از اوایل اردیبهشت ماه سال جاری به نشانه اعتراض به نسلکشی رژیم صهیونیستی در نوار غزه، شاهد اعتراضهایی بود که از نگاه ناظران، نمونه آن در دهه ۱۹۶۰ میلادی و اعتراضهای دانشگاههای این کشور به جنگ ویتنام دیده شده بود. این اعتراضها در بیش از ۲۰۰ دانشگاه امریکا و دانشگاههای اروپایی گسترش پیدا کرده است چنانکه این حرکت را از یک جنبش دانشجویی فراتر برده است.
وزارت امور خارجه روسیه در بیانیه ای اعلام کرد، سرگئی لاوروف، در تماس تلفنی با اسرائیل کاتز، وزیر امور خارجه رژیم صهیونیستی، خواستار آتش بس فوری در غزه شد.
رهبران کشورهای آمریکا و تروئیکای اروپا (آلمان، فرانسه و انگلیس) در بیانیهای مشترک حمایت خود را از طرح جدید برای آتشبس غزه که مدتی قبل از سوی آمریکا اعلام شد، اعلام کردند.
مردم شهرهای مختلف یمن راهپیمایی میلیونی در حمایت از مردم غزه برگزار کردند.
گروههای مقاومت فلسطین در دویست و چهل و پنجمین روز نبرد همچنان به حملات به مواضع و محل استقرار نظامیان اشغالگر در غزه ادامه میدهند.
راهپیماییهای گسترده در چندین استان یمن بار دیگر در تایید موضع قاطع در حمایت از مردم فلسطین در سایه تجاوزات رژیم اشغالگر برگزار شد.
روزنامه «یسرائیل هیوم» پیش بینی میکند که آنتونی بلینکن در روزهای آینده به اراضی اشغالی سفر کند.
سخنگوی وزارت امورخارجه گفت: توقف کامل و عملی حمایت آمریکا و اروپا از رژیم نژادپرست صهیونیستی به این تراژدی دردناک و خشونت بیپروا و وحشیانه علیه انسانها در فلسطین پایان میبخشد.