محمد رسولاف، سینماگر غربگرا وسیاهنما و موردپسند دشمنان و مخالفان ایران اسلامی که با فیلمهای تلخ و غلوآمیز و تحقیرگر کشور خود و موضعگیریهای همسویش با صهیونیستها و سردمداران امریکا به سوگلی جشنواره سیاسی-سینمایی کن تبدیل شده است.
نخستین دوره جشنواره ملی فیلم اقوام ایرانی توسط بنیاد ایرانشناسی و موسسه فرهنگی هنری فصل هنر با شعار «اقوام، ریشه ایرانزمین»، ۲۶ تا ۳۰ اردیبهشت در پردیس سینمایی باغ کتاب برگزار میشود.
هفتادوهفتمین دوره فستیوال بینالمللی فیلم کن در حالی از سهشنبه شب ۲۵ اردیبهشت ماه در این شهر واقع در جنوب فرانسه آغاز میشود که همچون معمول، شماری از نامدارترین اهالی سینمای جهان به این گردهمایی آمده و متخصصان هنر هفتم بهترین آثار خود را برای ارائه در این فستیوال در نظر گرفتهاند.
در جهان امروز «هنر» شأن و رسالت ویژهای یافته است؛ بویژه «هنر سینما» که نبض افکار عمومی را بدست دارد، میتواند پیشبرنده «دیپلماسی عمومی» شود.
مدیرعامل موسسه سینماشهر از نصب «گیشه آنلاین» و اطلس سینمای ایران» در پردیسهای سینمایی تهران، شهرستانها و نمایشگاه کتاب تهران خبر داد.
سینمای مستند ایران در سالهای اخیر از پیشروترین و جذابترین گونههای سینمایی در ایران است که در صورت ارتقای امکانات سختافزاری و نرمافزاری میتواند رقیب قابلتوجهی برای سینمای بلند داستانی باشد و سایه شوم کمدیهای سخیف و سطحی را از سر سینمای ایران بردارد. این سینما، بهرغم قابلیتها و ظرفیتهایی که در سالهای اخیر از خود نشان داده و همچنین تماشاگران بالقوهای که دارد، همچنان از مهجورترین، کممخاطبترین و حتی میتوان گفت منفعلترین گونههای سینمایی در میان عموم مردم است.
همه صنف دارند و براحتی میتوانند شکایت کنند؛ تنها ما دزدها صنف نداریم وگرنه میتوانستیم شکایت کنیم» نقل قول شخصیت داود (هومن برقنورد) در سریال «دزد و پلیس» سعید آقاخانی روزگاری مؤلفهای تکرار شونده در میان صحبت سازندگان آثار سینمایی و تلویزیونی بود؛ نکتهای که سالها پیش حتی در دیدارهای صمیمانه رهبر معظم انقلاب با نخبگان هم مطرح شد.
در پی توهین به شان و جایگاه معلم و امر تعلیم و تربیت در یکی از سکانس های سریال «افعی تهران» برای عوامل ساخت آن پرونده قضایی تشکیل شد.
قرارداد سرگروهی دو فیلم «تگزاس ۳» و «عطرآلود» برای اکران در سینماها ثبت شد.
فیلمنامه اساسیترین رکن آثار سینمایی و تلویزیونی و در عین حال بزرگترین معضل و نقص این آثار و در واقع چشم اسفندیار تولیدات سینمایی و تلویزیونی است.
همان روزی که در هفدهمین جشنواره مستند حقیقت، در آن سالن تاریک، از بازتاب نور پرده نقرهای بر صورت تماشاگران، اشک و لبخند همزمانشان را دیدم، دانستم که علی فراهانی صدر کارش را خوب انجام داده و همین که قهقهه و آه حسرت، یکی در میان، فضای سالن را پر میکرد، برایم متصور بود که این فیلم پس از جشنواره هم میتواند مخاطب عامی که شاید پیش از این، مستند را در سینما ندیده، به دیدن خودش دعوت کند و هم اینکه دهان به دهان بچرخد و یکی به دیگری بگوید: «ببین، مستند قوی دل رو دیدی؟» و اگر گفت نه ادامه دهد: «تا رو پردهس برو ببین، تو سینما یه چیز دیگهس»
خیلیها دهه ۶۰ را از تاریخسازترین دهههای فیلم و سینمای ایران میدانند. فارغ از تأثیر این دهه در جریان سینمای ایران، بازتاب این دهه در سینمای ایران هم به یک جریان و مؤلفه تکرار شونده در آثار سینمایی دو دهه اخیر تبدیل شده و اغلب فیلمسازان متولد این دهه بازگویی خاطراتشان از آن دوره و همین عشق به سینما را به فیلمهایشان آوردهاند.
برنامه سینمایی «هفت» با اجرای «بهروز افخمی» از امشب - جمعه ۱۴ اردیبهشتماه - روی آنتن شبکه نمایش تلویزیون میرود.
قصه شمس و مولانا، توجه علاقهمندان ادبیات و سینما را جلب کرده و اخبار فروش سینمای ایران زیر سایه «مست عشق» است.ساخته پرحاشیه حسن فتحی بالاخره روی پرده سینماها آمده و صندلی سالنهای سینما این بار همپای سینمای کمدی با مخاطبان سینمای جدی پر میشود.
جدیدترین دوره فستیوال بینالمللی فیلم کن که همچنان جشنواره نخست سینمای جهان به حساب میآید، از سهشنبه ۲۵ اردیبهشت تا شنبه ۵ خرداد ماه در جنوب فرانسه برگزار میشود. این رویداد هنری همچون تمام سنوات قبل در ۱۱ روز برپاییاش در مرکز توجه هنردوستان کشورهای مختلف قرار میگیرد و سایهای بلند بر کل هنر هفتم خواهد انداخت.
تلویزیون برای امروز پنجشنبه سیام فروردینماه ۱۴۰۳ چند فیلم سینمایی تدارک دیده است.
تهیه کننده سینمای ایران با اشاره به اینکه «تمساح خونی» اولین تجربه کارگردانی جواد عزتی بوده، گفت: من تواناییهای او را در پروژههایی که کار کرده بودیم، دیدم، برای همین ترغیبش کردم که فیلم خود را بسازد.
اکران فیلم سینمایی «مست عشق» به کارگردانی حسن فتحی به تعویق افتاد.
فیلم سینمایی «تمساح خونی» به کارگردانی جواد عزتی و تهیهکنندگی کامران حجازی که سهم ۷۵ درصدی از گیشه نوروزی سینماها در سال جدید داشته است، با ادامه استقبال مخاطبان توانسته در بازه زمانی ۴۰ روز از مرز فروش ۱۰۰ میلیارد تومان عبور کند تا رکورد تازهای را در گیشه سینمای ایران به نام خود ثبت کند.
محسن همتی نژاد با بیان اینکه تلویزیون قرارگاهی برای شادیآفرینی و مقابله با رسانههای خارجی است، بر این نکته تاکید کرد که مخاطب باید خود را در قاب رسانه ملی ببیند.