فرزانه کابلی با بیان اینکه حرکات موزون محلی دستهجمعی نشانگر اتحاد و یکی بودن مردم کشور است، بر عشق و علاقهاش برای ماندن در ایران سخن میگوید و تاکید میکند که در این خاک ریشه دارد و تنها در این سرزمین میتواند نفس بکشد.
رضوان سنجاقی کارگردان «شورش کلفتها» این نمایش را بازخوانی معاصر از متنی کلاسیک دانست؛ روایتی تازه از زنانی مطرود که اینبار دیگر نقش قربانی را بازی نمیکنند.
علی نصیریان بازیگر فیلم سینمایی «هفت بهارنارنج» در اکران ویژه این فیلم در دانشگاه امیرکبیر از دانشجویان خواست هنر و استعدادهای هنری خود را جدی بگیرند و آن را به واسطه مسائل مالی و اقتصادی رها نکنید.
پیمان قانع، طراح صحنه «پایتخت۷» درباره ماجرای ساخته شدن کمپر، آوردن خرس در شبِ +۱۴ سریال «پایتخت» و پرایدی که برای اولین بار پرنده شد، توضیحاتی ارائه کرد.
مرتضی کارآموزیان رئیس بسیج رسانه کشور در اختتامیه دهمین جشنواره رسانه ای ابوذر گفت: در دهمین جشنواره رسانهای ابوذر ۲۵ هزار اثر داشتیم که به نسبت سال گذشته ۲ هزار اثر افزایش داشته است.
ملودرام اجتماعی، قالب مناسبی برای روایت قصههای جذاب و تاثیرگذار در سریالسازی به حساب میآید که بخش مهمی از تولیدات پلتفرمها نیز شامل آن میشود. سریال «وحشی» به کارگردانی هومن سیدی، تازهترین نماینده این گونه به حساب میآید.
بنیاد فارابی بهعنوان مهمترین بازوی اجرایی سازمان سینمایی، نقش مهمی در فعلیت سینمای ایران دارد. با معرفی مدیرعامل جدید، این امیدواری به وجود آمده تا این نهاد، با فراهم آوردن تمهیداتی، زمینه را برای بازگشت به دوران طلایی خود فراهم آورد؛ تمهیداتی که اجرایی شدن آنها با توجه به ظرفیت امروز سینمای ایران و جایگاه راهبردی بنیاد فارابی، کاملا در دسترس خواهند بود.
بازیگر سریال «ناریا» که تجربه فیلمنامهنویسی و ایفای نقش در کارهای تاریخی را نیز در کارنامه دارد، معتقد است که سریالهای پلیسی و جنایی پیامدهای مثبتی در آگاهی بخشی به مخاطبان دارند.
جشنواره موسیقی فولکلور «کوچه» از ۵ تا ۱۰ اردیبهشت در بندر بوشهر برگزار میشود و این شهر میزبان گروههای موسیقی محلی از شمالیترین تا جنوبیترین استانهای کشور خواهد بود.
سریال پایتخت برای خانوادههای معمولی است؛ خانوادهای که در آن خبری از پدر همیشه فهیم و مقتدر، مادر همواره فداکار و ساکت و بچههای ناسپاس ولی در آخر متنبه نیست. همه با تمام خوبیها و بدیها، خودشان هستند. خانوادهای معمولی که یک سکانس ۴ دقیقهای از بحث و دعوایشان آنچنان در فضای مجازی وایرال میشود که اکثر افراد با آن همذاتپنداری میکنند چون درد را از حالت شخصی و خجالتآور خارج کرده و آن را به یک درد جمعی و قابل حرف زدن تبدیل میکند. یک دعوای معمولی برای خانوادههای معمولی!