«پشت کنکوریها» که بعد از خط قرمز دومین سریال جوانانهای بود که از تلویزیون پخش میشد بر اساس فیلمنامه ای از اصغر فرهادی و محمدرضا فاضلی در گروه فیلم و سریال شبکه تهران تهیه شد و در ماه رمضان ۱۳۸۱ به روی آنتن رفت.
متروی نیویورک با ۴۷۲ ایستگاه و مسیری به طول ۴۰۰ کیلومتر، نهتنها یکی از شلوغترین سیستمهای حملونقل جهان بلکه بزرگترین فضای هنری شهری محسوب میشود. برنامه «هنر و طراحی» سازمان حملونقل کلانشهر (MTA) در چهار دهه اخیر، بیش از ۴۰۰ اثر هنری دائم را در ایستگاههای این شبکه ایجاد کرده است.
سریالهای رمضانی همچنان بهدنبال یافتن فرمولی مناسب برای جذب بیشتر مخاطبان هستند، این در حالی است که برنامههای ویژه این ایام، با حضور در فضای معنوی رمضان، هنوز جایگاه خود را حفظ کردهاند.
فصل هفتم «پایتخت» در حالی از چهارم فروردینماه به شبکه یک سیما میرسد که علیرغمِ بسیاری از شائبهها همه کاراکترها حضور دارند و تقریباً ۲۵ قسمت روی آنتن خواهد بود.
هرچند در آخرین روزهای سال ۱۴۰۳ به سر میبریم اما ساخت و ساز حریم تئاتر شهر به عنوان اصلیترین مجموعه تئاتر کشور و نماد تئاتر ایران همچنان بلاتکلیف است.
مهدی علمینیا کارگردان فیلم «برسد به دست مالدینی»، با تأکید بر نقش صلح، مهاجرت و ورزش در تعامل فرهنگی، این اثر را روایتی از امید، همدلی و واقعیتهای اجتماعی دانست.
فیلم «گاو» روایتی تأثیرگذار از پیوند عاطفی انسان و داراییهایش است. مهرجویی با اقتباسی هنرمندانه از داستان غلامحسین ساعدی، اثری خلق کرده که همواره در تاریخ سینمای ایران ماندگار خواهد بود. در این گزارش، به بررسی روند اقتباس فیلم از کتاب، تفاوتها و شباهتهای این دو اثر و اهمیت آنها در فرهنگ ایرانی میپردازیم.
میوه ممنوعه یکی از سریالهای ساختارشکن تلویزیون است که رمضان سال ۱۳۸۶ از شبکه دو سیما پخش شد. این سریال را حسن فتحی ساخته و درباره مرد میانسال ثروتمندی به نام حاج یونس فتوحی است که تقوا و زهد او میان خاص و عام زبانزد است اما به ناگاه عاشق دختر جوانی میشود و دل و دین میبازد.
برنامه «ماندنیها» با نام قبلی «مسابقه بیسابقه» با اجرای فرزاد حسنی که از مدتها قبل وعده پخش آن از شبکه نسیم داده شده بود، این روزها در حال تولید است و سرانجام در ایام نوروز روی آنتن میرود.