
نمایش فیلم کوتاه «برنده» در سه جشنواره خارجی
فیلم کوتاه «برنده» در سه جشنواره فیلم در کشورهای مجارستان، عربستان و ترکیه به نمایش در میآید.
فیلم کوتاه «برنده» در سه جشنواره فیلم در کشورهای مجارستان، عربستان و ترکیه به نمایش در میآید.
فیلم سینمایی عاشقانه «هفت بهارنارنج» از ۲۶ فروردین اکران آنلاین میشود.
رئیس سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران با اشاره به آغاز احداث ۳ سالن جدید تئاتری در بوستان هنرمندان، این طرح را در راستای درخواست هنرمندان و توسعه تماشاخانه ایرانشهر دانست.
در آستانه آغاز جشنواره فیلم کن باید دید چشم امید صنعت مشتاق سینما به این جشنواره به عنوان یک ویترین جهانی تا چه حد واقعی است.
در حالی که تا چند هفته آینده، فیلمهای جدیدی راهی اکران میشوند، بیش از ۵۰ فیلم اکران نشده در میان فیلمهای دارای پروانه نمایش باقی هستند.
کارگردان سریال «ذهن زیبا» با اعتقاد بر اینکه تلویزیون سالها سکوت عجیبی نسبت به چهرههای ماندگار علمی داشت، در این زمینه اظهار کرد: این سکوت با تولید و پخش سریال «ذهن زیبا» شکسته شد.
شبکه سلامت سیما در اطلاعیهای به دلیل «پخش تصاویر نابهنجار و خارج از شأن رسانه» عذرخواهی کرد.
یازده اثر در بخش تالیفی و پنج اثر در بخش ترجمه و اقتباس به مرحله نهایی، هفتمین دوره نمایشنامهخوانی مرکز تئاتر مولوی راه یافتند.
همکاری احتمالی مهران مدیری با تلویزیون را میتوان نقطه عطفی پررنگ در کارنامه وی پس از یک دوره ناکامی در شبکه نمایش خانگی و سینما به حساب آورد.
همزمان باشهادت امام جعفر صادق(ع) نمایشهای کشور یک شب به صحنه نمیروند.
تصویربرداری سریال ۲۶ قسمتی «رویای ریحانه» به عنوان نخستین سریال در حوزه فرزندآوری، به نیمه راه رسید. این مجموعه با مشارکت خانه تولیدات جوان مرکز سیمرغ، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و به تهیهکنندگی احمد نوجوان در حال تولید است.
طی حکمی از سوی رئیس سازمان سینمایی، حامد جعفری به عنوان مدیرعامل بنیاد سینمایی فارابی منصوب شد.
با انتشار فراخوان، اعضای انجمن منتقدان و نویسندگان سینمای ایران، آثار برگزیده پانزدهمین دوره جشن بزرگ این انجمن را انتخاب میکنند.
تبدیل چهره واقعی به یک نسخه انیمهای را میتوان از منظر فرهنگی و جامعهشناختی نشانگر نوعی بازآفرینی هویت در عصر دیجیتال دانست؛ استقبال کاربران نسل جدید از این قابلیت را میتوان در افزایش گرایش به فضای فانتزی را این بار در قالب کاراکتری آرمانی، رها از محدودیتهای واقعیت و نزدیکی به «خودِ مجازی مطلوب» مشاهده کرد.
یک پروژه مرمتی بر نقاشی «زن جوانی پشت ساز ویرجینال» اثر «یوهانس ورمیر» نشان میدهد که شاید این نقاشی آخرین اثر او بوده باشد.
کارگردان مستند «کیپاپ» با اشاره به اینکه در ایران با یک خلاء محتوایی برای نوجوانان روبهرو هستیم، گفت: در ایران تولیداتی برای نوجوانان نداریم و موسیقی و فیلم ما برای نسل نوجوان محتوایی ندارد و اگر هم محتوایی داشته باشد متناسب با نیازهای نوجوانان نیست.
مدیر پروژه «پایتخت ۷» درباره اینکه آیا فصل هفتم، پایانی برای این مجموعه خواهد بود؟ توضیح داد: این تصمیمی است که باید تلویزیون با تیم سازنده بگیرد؛ اما با بازخوردهای به شدت مثبتی که از مخاطبان داشتیم، مردم خواهان ادامه این مجموعه هستند.
نمایش «میرزا مخنث» به نویسندگی و کارگردانی صالح رجایی، پس از حضور در بیستمین جشنواره بینالمللی نمایش عروسکی تهران-مبارک، روی صحنه میرود.
بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون با ابراز گلایه از برخی اظهارات و باورها در خصوص زندگی شخصی بازیگران و حاشیه و پشت صحنههای سینما تصریح کرد: سینما سیاه نیست، عینک بدبینی را از روی سینما برداریم.
طاهره ایبد میگوید: «کتابهای کودک پر از فریادند؛ فریادهایی از جنس هیجان، شادی، ترس، خشم، هشدار، اعتراض... آنها به کودکان حق میدهند احساس کنند، بترسند، بخندند، انتقاد و اعتراض کنند.»