
مرکز پاسخگویی برخط ۱۱۱ و سامانه ارتباط مردمی با رئیس جمهور از امروز (چهارشنبه) به منظور آسانی ارتباط مردم مازندران با دولت همزمان با دور دوم سفر استانی آیت الله رئیسی به استان فعالیت خود را آغاز کرد.

فرمانده انتظامی شهرستان چالوس از کشف ۳۰۸ قطعه شیء تاریخی با قدمت چند هزار ساله در شهرستان «چالوس» خبر داد.

قرار است یوسف نوری وزیر سابق آموزش و پرورش بهزودی به استانداری مازندران انتخاب شود.

رییس اداره حیات وحش محیط زیست مازندران با اشاره به مهاجرت پرندگان تابستانگذران به مازندران گفت: هر سالهه بیش از یک میلیون بال پرنده تابستانگذران وارد مازندران میشوند.

فرمانده پلیس راه کندوان با اشاره به ترافیک پرحجم در محور کندوان به سمت کرج - تهران، گفت: در برخی نقاط، حرکت خودروها متوقف شده است.

رئیس پلیس راه کندوان از باز گشایی این محور کوهستانی و سخت گذر خبر داد.

مسئول حیاتوحش اداره کل حفاظت محیط زیست مازندران گفت: پس از بررسی لاشه پلنگ پیدا شده در چهاردانگه پارک ملی کیاسر مشخص شد این حیوان بر اثر اصابت چارپاره از سوی شکارچیان غیرقانونی تلف شده است.

سرهنگ یدالله جهانتاب گفت: تردد در محورهای چالوس، سوادکوه، هراز و آزادراه تهران شمال روان است.

معاون توسعه و پیشبینی اداره کل هواشناسی مازندران از هشدار جوی سطح زرد هواشناسی در استان خبر داد و گفت: جاری شدن روانآب، بالا آمدن آب رودخانهها، ریزش سنگ از پیامدهای این سامانه بارشی است.