سینماحقیقت مهمترین رویداد فرهنگی این روزهای کشور است که به دلیل موقعیت استراتژیک خود در ساماندهی مشتاقان فراوان این گونه سینمایی و اعتباری که میان مستندسازان داخلی و خارجی دارد، از اهمیت بسزایی برخوردار است، ساختارشکنی در طرح سوژه و پرورش آن، خلاقیتی را در این جشنواره رقم میزند که مخاطبان را به پیگیری آن مجاب میکند.
معاون حقوقی شبکه ملی ایثارگران گفت: براساس قانون، حقوق «حالت اشتغال» ایثارگران باید همتراز کادر نیروهای مسلح با دو درجه بالاتر پرداخت شود اما این قانون ناقص اجرا میشود و ایثارگران را با مشکلات معیشتی روبرو کرده است.
معاونت فرهنگی نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با همکاری حوزه هنری انقلاب اسلامی و موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس اولین دوره آموزشی کارگاه تاریخ شفاهی ویژه رزمندگان نیروی زمینی سپاه را برگزار میکند.
در حال حاضر ۲۰ درصد از بازار ۳۰ هزار میلیاردی نوشتافزار در دست کالای قاچاق است. با وجود ممنوعیت، برخی از فروشگاههای مجازی اقدام به فروش این اقلام میکنند.
معاون میراث فرهنگی کشور از در دستور کار بودن افزایش مدت نمایشگاه «شکوه ایران باستان» در چین خبر می دهد. «علی دارابی» که از چند روز پیش برای افتتاح این نمایشگاه در سومین شهر چین به سینکیانگ سفر کرده است در گفتوگو با «ایران» استقبال چینی ها از نمایشگاه را دلیل این تصمیم اعلام می کند.
وزیر فرهنگ و ارشاداسلامی خلق آثار مرتبط با خلیج فارس و برگزاری رویدادهای فرهنگی و هنری را مهم برشمرد و تأکیدکرد خلیج فارس را محل توجه ایران و ایرانیان قرار خواهیم داد.
بازیگر نقش سیمون در نمایش «دایره گچی قفقازی» بیان کرد: نقش سیمون با شخصیت سیاوش خیرابی هیچ نقطه اشتراکی نداشت و کارگردان برای نزدیک شدن من به نقش سیمون خیلی کمک کرد.
دبیر اتحادیه فروشندگان فرش دستباف تهران گفت: نمیگوییم حتما محصول ما نباید رقیب داشته باشد چون رقیب خوب و بد داریم اما فرش دستباف ایران همیشه پیشتاز بوده است.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به اینکه آزادی و صراحت بیان از ویژگی بارز نسل جدید است، گفت: آزادی قبل از بیان، حین بیان و پس از بیان باید در جامعه وجود داشته باشد و این آزادی بیان نباید مختص یک گروه، یک جناح و یک گرایش باشد.
درست در لحظهای که سیلی ترانه علیدوستی بر صورت سعید پورصمیمی نشست، بخش عمدهای از مخاطبان «برادران لیلا» شوکه شدند. سیلیای که هرچند طیفی از علاقهمندان سینمای سعید روستایی از منظر شخصیتپردازی و اصول دراماتیک به تبیین و تحلیلی چرایی آن پرداختند اما گویی هنوز سینمای ایران طاقت چنین واکنشی را نسبت به شمایل یک «پدر» نداشت.