رئیس جمهور با اشاره به الزام وزارتخانهها و دستگاههای مسئول در امر مبارزه با قاچاق کالا و سوخت برای تهیه گزارشی از اقدامات خود، بر ضرورت اطلاعرسانی این دستگاهها در این زمینه تأکید کرد.
رئیس جمهور ضمن ابراز خرسندی از دستیابی ارمنستان و جمهوری آذربایجان به توافق صلح و تبریک این رویداد مهم به دو کشور و دو ملت همسایه، گفت: ایران همواره از برقراری صلح، همگرایی و ثبات در منطقه، به ویژه در میان همسایگان با حفظ تمامیت ارضی کشورها استقبال کرده است.
یکی از مقامهای حکومت سرپرست افغانستان در واکنش به پیام «سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه ایران که توسط سفارت کشورمان در شبکه اجتماعی ایکس (توییتر سابق) منتشر شده است، تاکید کرد که اولویت کابل نیز برقراری روابط خوب با کشورهای همسایه است.
فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با اشاره به منتسب کردن عملیات انصارالله یمن توسط آمریکاییها به ایران اسلامی، ادامه داد: این جنبش به عنوان نماینده یمنیها تصمیمات راهبردی خود را خودش اتخاذ میکند و جمهوری اسلامی ایران نقشی در تنظیم سیاستهای ملی یا عملیاتی هیچ جریانی از جبهه مقاومت ازجمله انصارالله یمن ندارد.
محمد ستاری فر، مبدع و طراح سند چشمانداز ۱۴۰۴ در گفتوگو با «ایران» مطرح کرد
محمد ستاری فر همه رازهای سند چشم انداز را در سینه اش دارد. رئیس سازمان برنامه در سال های ۱۳۸۰ تا ۱۳۸۳ مبدع و طراح سند چشم انداز است. او بود که به این فکر رسید که ایران برای پیشرفت به انتظام در حکمرانی نیاز دارد، او بود که به این فکر رسید که ایران برای حرکت پیش رویش به نقشه راه نیاز دارد، او بود که به این فکر رسید که نفت باید خرج توسعه شود، نه خرج یومیه دولت. همه این آرزوها برای ایرانی بهتر در سند چشم انداز آمد. در این گفت و گو می توانید ببینید که رسیدن به این سند چه راه درازی بود و چه دشواری هایی طی شد. هم در این گفت و گو خواهید دریافت که چطور این سند که با عبور از همه مجاری قانونی کشور تصویب شده بود، در یک جدال و رو کم کنی سیاسی، درست پس از تولدش به محاق رفت. و آنچه به محاق رفت فقط یک سند توسعهای نبود، آرزوهای محمد ستاری فر و آرزوهای ایرانیانی بود که بودند و آمدند و می آیند. متن پیش رو در برگیرنده رازهای این سند است، راز تولدش و راز مرگش و این رازها از زبان کسی است که این چشم انداز را پرورد و خود مرگ آن را هم به نظاره نشست و آن، خود نظاره کردن پایان توسعه ایران هم بود. در متن پیش رو یک کلمه کمتر آمده است، اما همه گفت و گو حول همین یک کلمه می گردد. از لابلای صحبتهای محمد ستاری فر، جز همین یک کلمه چیز دیگری نیست و هرچه او کرد و نشد که بشود، برای همین یک کلمه بود: ایران.
مهدی سنایی معاون سیاسی رئیس جمهور در گفتوگو با «ایران»:
«مردم در صورتی تابآوری و مقاومت نشان میدهند که اطمینان پیدا کنند راهبرد کشور توسعه، رفع تحریم و خروج از بحران هاست.» گزارهای مستتر در مأموریت مهم دولت چهاردهم که البته مجموعهای از رویدادها همچون بالاگرفتن بحران دیپلماتیک میان تهران و واشنگتن و افزوده شدن بر ابعاد سیاست موسوم به فشار حداکثری «دونالد ترامپ» بر پیچیدگیهای این مأموریت افزوده است. درباره امکانها و چگونگیهای این مأموریت با مهدی سنایی، معاون سیاسی دفتر رئیس جمهور گفتوگو کردیم. کسی که با آغاز دولت چهاردهم این مسئولیت را تحویل گرفت اما پیش از آن در حضور چندین سالهاش به عنوان سفیر ایران در روسیه نشان داد که تا چه حد بر مسائل و پیچیدگیهای حاکم بر مناسبات منطقه تسلط دارد. سنایی در گفتوگوی پیش رو از اهمیت حل و فصل زودهنگام پرونده هستهای گفت و نقش میانجیگرانه روسیه را در روندهای شکل گرفته جاری مورد تأکید قرار داد؛ او تصریح کرد که روابط ایران با روسیه به شکلی است که امکان ارائه چنین ابتکاراتی را میدهد. با هم این گفتوگو را میخوانیم.
سخنگوی وزارت امور خارجه تجاوز نظامی آمریکا و انگلیس به یمن را محکوم و تاکید کرد: ریشه ناامنی در منطقه غرب آسیا تداوم کشتار و اشغال در فلسطین اشغالی است که با پشتیبانی همهجانبه آمریکا، انگلیس و برخی دیگر از کشورهای غربی استمرار یافته و صلح و امنیت منطقهای و بینالمللی را در معرض خطر کمسابقه قرار داده است.
رئیس جمهور گفت: برنامه دولت چهاردهم این است که با توسعه نیروگاههای خورشیدی، در صورت امکان و وجود صرفه اقتصادی، به طور کلی انرژی برق را جایگزین سوختهای فسیلی کنیم و نفت و گاز را در عرصههای دیگری که ارزش افزوده بالاتری دارند، استفاده کنیم و در این زمینه به دنبال تجمیع نظرات کارشناسی هستیم.
سخنگوی وزارت امور خارجه به مناسبت روز بزرگداشت پروین اعتصامی وی را سرمایه ادبی ایران دانست و گفت: شعر پروین اعتصامی، نهتنها سرمایه ادبی ماست، بلکه بازتاب تفکر و تعهد زن ایرانی و جلوهای از خرد و اخلاق در ادبیات فارسی است.
سخنگوی مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به بررسی پالرمو و CFT در کمیسیون مشترک، گفت: پس از بررسی ابعاد مختلف و جلسات متعدد کارشناسی و همچنین استماع نظرات گوناگون، کمیسیون مشترک به ۲ لایحه یادشده رای مثبت داد.
معاون اجرائی و سرپرست نهاد ریاست جمهوری،گفت: در نظر سنجی که از دو هزار نفر از مردم استان تهران انجام شد بیشترین نارضایتی مردم از آنتن دهی موبایل و کیفیت اینترنت در این استان بوده است.