عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: سفر وزیر امور خارجه به سوریه و ترکیه، در شرایط حساس کنونی که در منطقه ایجاد شده حاوی پیام حمایت ایران از کشورهای محور مقاومت است.
معاون اول رئیسجمهور با انتقاد از اولویت قرار دادن مسائل فرعی در کشور و با بیان اینکه در برخی مسائل و طرحها نفوذ و سلیقه یک فرد را مشاهده می کنیم، تاکید کرد :وفاق ملی به این معنا نیست که هر چه حاکمیت گفت مردم بگویند چشم.
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رئیس جمهور از برنامه معاونت علمی برای تهیه دستیار هوش مصنوعی برای رئیس جمهور و همه وزیران کابینه دولت چهاردهم تا شش ماه آینده خبر داد.
وزیر امور خارجه ایران گفت: تقویت بیشتر اکو و گسترش همکاریهای اقتصادی مورد تاکید است و اجلاس سازمان همکاری اقتصادی (اکو) فرصتی مهم برای تبادل نظر در این خصوص است.
خراسان رضوی بیست و هشتمین اجلاس شورای وزیران امور خارجه کشورهای عضو سازمان همکاریهای اقتصادی (اکو) با حضور وزیر امور خارجه ایران و همتایانش در کشورهای عضو، در مشهد آغاز شد.
جانشین نیروی زمینی ارتش گفت: نیروی زمینی ارتش در فرایند احداث و تکمیل پروژه دیوار مرزی شرق کشور، از جدیدترین و آخرین فناوریهای کاملاً بومی و مطابق با دستاوردهای روز دنیا استفاده میکند.
معاون راهبردی رئیس جمهور گفت: وفاق یعنی اینکه یاد بگیریم بیشتر بشنویم تا اینکه فقط حرف بزنیم و وعده بدهیم، ما دولتی ها باید یاد بگیریم که بشنویم، موعظه خوب است ولی شنیدن بهتر است. اول باید بشنویم و بعد عمل کنیم.
وزیر امور خارجه ایران گفت: همه توافق داریم که هیچکس از یک جنگ دیگر در سوریه سود نخواهد برد. بدون ذرهای تردید، درگیریها منجر به گسترش تروریسم به کل منطقه پیرامونی سوریه خواهد شد.
در پی سفر عراقچی به سوریه و ترکیه درباره بحران تروریستی سوریه صورت گرفت
سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه در پی فعال شدن دوباره تکفیریها در سوریه در سفری از پیش تعیین نشده راهی سوریه و سپس ترکیه شد. او با پیام حمایت قاطع تهران به دمشق و با موضعی صریح به آنکارا رفت تا مواضع اصولی ایران در رابطه با تحولات بحرانی در شهرهای سوریه را با مقامهای این کشورها در میان بگذارد.
ایران و ترکیه از بازگشت به مذاکرات آستانه برای حل دیپلماتیک بحران سوریه استقبال کردند
مواضع اعلامی وزرای خارجه ایران و ترکیه در نشست خبری روز گذشته در آنکارا پرده از اختلاف نظر دو کشور پیرامون علل و زمینههای ظهور دوباره تکفیریها در سوریه برداشت و خط قرمز و رویکردهای حل و فصل دیپلماتیک این بحران را از منظر طرفین علنی کرد.
چرا معاون رئیس جمهور ،فارن افرز را برای انتشار یادداشت اش انتخاب کرد؟
محمدجواد ظریف، معاون راهبردی رئیسجمهور با انتشار مقالهای در یک نشریه معتبر و تأثیرگذار حوزه سیاست و روابط بینالملل راهبرد سیاست خارجی دولت چهاردهم در قبال تحولات و تعاملات منطقهای و بینالمللی را تشریح کرد. یادداشتی تحت عنوان «ایران راه صلح را چگونه میبیند» که هم از منظر مواضع دیپلماتیک صریحی که در قالب آن اعلام شده و هم از نظر رسانه انتخاب شده برای انتشار این مواضع حائز اهمیت است.
رئیس جمهور در دومین گفتوگوی تلویزیونی خود چالشها و دشواریهای کشور را صادقانه و بی پرده با مردم درمیان گذاشت. او در عین حال از ملت، بزرگان و نخبگان خواست که برای حل این مشکلات با دولت و برنامههایش همراهی کنند و راهکارهای تخصصی و اجرایی خود را ارائه دهند. مسعود پزشکیان نشان داد که نمیخواهد همچون برخی از پیشینیانش «رئیسجمهور» باشد، به جای آن به «رئیس جمهوری» خوشامد گفت تا در قامت رئیس قوه مجریه و نه رئیس ملت ، در عمل ثابت کند که خدمتگزار مردم است.