آخرین اخبار سیاست
ایده تقلیل‌گرایانه تعیین کرسی رقیب در کابینه

در انبوه پیشنهادها و شرط‌گذاری‌ها برای دولت وفاق ملی مطرح شد

ایده تقلیل‌گرایانه تعیین کرسی رقیب در کابینه

تشکیل دولت «وفاق ملی» از سوی مسعود پزشکیان، با موجی از پیشنهادها و شرط و شروط گوناگون مطرح شده از سوی فعالان سیاسی و رسانه‌های وابسته به جناح‌های مختلف همراه شد. در میان انبوه این پیشنهادها، روز گذشته یکی از رسانه ها خواستار «تعیین کرسی برای رقیب در هیأت دولت» شد و نوشت: پیشنهاد عضویت همیشگی نماینده جبهه رقیب دولت در هیأت دولت، در صورت تحقق موجب اقتراح معقول، پیشرفتگی حکمرانی و جامعه‌پذیری تصمیمات همه دولت‌های امروز و آینده خواهد شد.

پاسخ به کج‌فهمی‌ها از «پشت بلندگو»

«ایران» به مناسبت بیانات اخیر رهبر انقلاب درباره مشورت با ایشان برای انتخاب هیأت وزیران، بررسی می‌کند

پاسخ به کج‌فهمی‌ها از «پشت بلندگو»

هفته گذشته و در جریان دفاع پزشکیان از کابینه پیشنهادی خود در مجلس، وی تأکید کرد که کابینه دولت چهاردهم پس از مشورت با رهبر معظم انقلاب به مجلس معرفی شده است. همین موضوع باعث شد تا برخی از نمایندگان و البته برخی از رسانه‌ها مدعی شدند که پزشکیان برای اخذ رأی اعتماد وزرای معرفی شده، از رهبری هزینه کرده است.

گفتگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و امارات

گفتگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و امارات

شیخ عبدالله بن زاید آل نهیان، معاون نخست وزیر و وزیر خارجه امارات متحده عربی در تماس تلفنی با سید عباس عراقچی، انتخاب ایشان به عنوان وزیر امور خارجه کشورمان را تبریک گفت و برای ایشان آرزوی موفقیت کرد.

پزشکیان: به دنبال صلح با دنیا هستیم

در مراسم تودیع و معارفه وزیر امور خارجه؛

پزشکیان: به دنبال صلح با دنیا هستیم

رئیس جمهور گفت: به دنبال صلح با دنیا هستیم، با هیچکس دعوا نداریم اما در مقابل هر ظلمی در هر نقطه‌ای می‌ایستیم و با ظالم دشمنی خواهیم داشت.

مرزهای غربی کشور از روز چهارشنبه به حالت عادی بازخواهند گشت

اطلاعیه شماره ۱۹ ستاد مرکزی اربعین حسینی(ع)

مرزهای غربی کشور از روز چهارشنبه به حالت عادی بازخواهند گشت

ستاد مرکزی اربعین حسینی(ع) در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: از صبح روز چهارشنبه عملیات حماسه عظیم اربعین حسینی(ع) در سال ۱۴۰۳ خاتمه خواهد یافت و مرزهای غربی کشور به شرایط عادی خود باز خواهند گشت.

ظریف به دولت بازگشت

ظریف به دولت بازگشت

محمدجواد ظریف از بازگشت خود به معاونت راهبردی رئیس‌جمهوری خبر داد.