
ناگفتههای قالیباف از جنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی
رئیس مجلس شورای اسلامی ابعاد و جزئیات جنگ ۱۲ روزه را تشریح کرد.
محمد خدادی، معاون مطبوعاتی پیشین وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، معتقد است: در فضای نه جنگ و نه صلح، و حالت آتش بس، جنگ روایتها شروع میشود و اگر همکاران رسانهای در این فضا منفعل باشند، روایت پیروز را دشمن شکست خورده از آن خود میکند.
وزیر امور خارجه در سی امین سالگرد نسل کشی سربرنیتسا با بیان اینکه اگر جهان واقعاً از تراژدی سربرنیتسا درس گرفته بود، امروز شاهد نسلکشی دیگری علیه مسلمانان، اینبار در غزه، نبودیم، گفت: ایران در کنار مظلومان خواهد ایستاد، چه در بوسنی و هرزگوین و چه در فلسطین.
روابط عمومی قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه بیانیه تکمیلی و پایانی خود را با خبر دستآوردهای عملیات رزمندگان اسلام در چابهار و پاکسازی خانه امن تروریستها در شهرستان نیکشهر صادر کرد.
سفیر جمهوری اسلامی ایران در ارمنستان، در دیدار با دانشجویان رشته شرق شناسی در شهر وانادزور، مواضع ایران در قبال تجاوز اخیر رژیم صهیونیستی را تبیین کرد.
رئیس مجلس با بیان اینکه فرمانده کل قوا در چند ساعت، نیروی نظامی را از شوک خارج کردند، گفت: ایشان مثل سال ۵۹ در اتاق جنگ بودند و به صورت حضوری فرماندهان را توجیه میکردند.
کمیته اطلاعات و امنیت پارلمان انگلیس در تداوم سیاست «دشمن سازی» مصنوعی این کشور، مجموعهای از اتهامات بیاساس را علیه جمهوری اسلامی ایران مطرح کرده و مدعی دخالت تهران در تهدیدات امنیتی علیه این کشور شده است.
سفارت جمهوری اسلامی ایران در لندن با صدور بیانیهای، گزارش تازه کمیته پارلمانی اطلاعات و امنیت انگلیس را «جانبدارانه، سیاسی و بیاساس» توصیف کرد و ضمن رد قاطعانه اتهامات مطروحه، آن را اقدامی تنشزا و مغایر با اصول دیپلماتیک دانست.
وزیر امور خارجه پیشین کشورمان به تحریم گزارشگر ویژه حقوق بشر سازمان ملل متحد از سوی آمریکا واکنش نشان داد.
کارشناس امنیت سایبری، با اشاره به تجربههای گذشته و تحولات میدانی در جنگهای اخیر، تأکید کرد: انتشار تصاویر بدون تحلیل امنیتی، بهویژه از مراکز حساس و عملیات نظامی، میتواند منجر به افشای اطلاعات طبقهبندی شده و تهدید امنیت ملی شود.
مراسم گرامیداشت شهید آرمان فلسطین سردار سرلشکر پاسدار حاج محمدسعید ایزدی (حاج رمضان) روز جمعه ۲۰ تیرماه ساعت ۱۷ تا ۱۸:۳۰ در شهرک شهید محلاتی مسجد پیامبر اعظم(ص) برگزار میشود.
شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی با صدور اطلاعیه ای از مردم استانهای چهارمحال و بختیاری، گیلان و مرکزی دعوت کرد تا با حضور در راهپیمایی جمعههای خشم و نصر ۲۰ تیر همراه با همه آزادگان جهان، بار دیگر بر حمایت قاطع از آرمان فلسطین، حق مقاومت و وحدت امت اسلامی در برابر نقشههای شوم منطقهای، تأکید نمایند.
امیر سرلشکر حاتمی در دیدار با خانواده شهید مدافع وطن، سرهنگ «علیرضا بوستانافروز»، گفت: دشمن فکرهای شومی برای ملت و نظام اسلامی در سر داشت که تمامی این افکار و نیات، با خون پاک و فداکاری شهدا خنثی و دشمن در راهبرد دچار شکست مفتضحانه ای شد.
نماینده ولی فقیه در استان مرکزی گفت: مقام معظم رهبری ستون فقرات کشور هستند و حضور ایشان در مراسم عزاداری سالار شهیدان مشت محکمی بر ادعاهای دشمنان ایران اسلامی بود.
مهدی سبحانی سفیر جمهوری اسلامی ایران در ارمنستان با آرمن گریگوریان دبیر شورای امنیت این کشور دیدار و گفت وگو کرد.
در جریان جنگ ۱۲روزه ایران و اسرائیل، بسیاری از کشورهای منطقه بهویژه دولتهای عربی، مواضعی بیسابقه و همسو با ایران اتخاذ کردند؛ عباس خامهیار کارشناس مسائل غرب آسیا اتخاذ این مواضع را نه تاکتیکی و مصلحتی، بلکه ادامه رویکرد راهبردی یکساله این کشورها در مواجهه با تحولات امنیتی منطقه میداند.
آیتالله سیدمحمد غروی، عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم،در یادداشتی نوشت: فرهنگ اسلامی-ایرانی، بهعنوان یکی از بارزترین ویژگیهای هویتی ملت ایران، در طول تاریخ نهتنها عامل همبستگی و انسجام ملی بوده، بلکه به دلیل اصالت و عمق خود، ایران را به کانونی بیبدیل در جهان اسلام تبدیل کرده است. این فرهنگ که از تلفیق آموزههای ناب اسلامی و میراث کهن ایرانی شکل گرفته، نهتنها جداییناپذیر است، بلکه در تکامل و تقویت یکدیگر نقش اساسی ایفا کردهاند.
مجتبی زارعی،استاد علوم سیاسی و عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس در یادداشتی نوشت: در فضای اندیشهورزی سیاسی ایران، بارها و بارها شاهد اشتباهی بنیادین در تفکیک مفهوم «ملیت» و «ناسیونالیسم» بودهایم که همچنان این امر در جریانات و احزاب سیاسی مختلف رسوب و ادامه دارد. این اشتباه در فهم واژگان و ترمینولوژی مفاهیم، مانع شکلگیری یک نگاه عملی و تحقیقی دقیق به دو مفهوم مهم ملیت ایرانی و ناسیونالیسم میشود. ناسیونالیسم مفهومی نوظهور و به نسبت جدید است که در دو قرن اخیر و با قرارداد «وستفالیا» در اروپا ظهور یافته است.
علی مطهری، نایب رئیس پیشین مجلس در یادداشتی نوشت: در سالهای اخیر تلاشهایی در جامعه ما صورت گرفته است تا میان اسلام و ایران نوعی دوگانگی القا شود. در این القائات، این طور وانمود میشد که گویی اسلام عنصری بیگانه است که بر پیکره فرهنگ و هویت ایرانی تحمیل شده و در تقابل با ملیت ایرانی قرار دارد.
حجت الاسلام والمسلمین محمدتقی فاضل میبدی، استاد حوزه در یادداشتی نوشت: جامعه ایرانی بر دو بنیان اصلی بر آمده از دین اسلام و تمدن ایرانی استوار است و نقطه مشترک هر دو این مؤلفهها نیز عزت و کرامت انسان است که در ذیل آن معیارها و شاخصهایی همچون آزادی، عدالت، عقلانیت و صلح تعریف میشوند.
کشور یا تمدن ایران قدمتی چندهزار ساله دارد. مشخصا درباره آنچه «تمدن» به معنای شهرنشیاش، یا آنچه «نخستین حکومتها» خوانده میشود، میتوان گفت این امر در ایران حدود ۴۷۰۰ سال قدمت دارد، یعنی از زمانی که عیلامیان در بخشهایی از عراق و خوزستان امروزی حکومت تشکیل داده بودند.