کارشناس مسائل خاورمیانه گفت: اعتراضات گسترده جهانی علیه غزه و همچنین نزدیک شدن به زمان انتخابات آمریکا موجب شد تا قطعنامه پیشنهادی برای برقراری آتش بس در غزه بدون هیچ مخالفت و وتویی تصویب شود.
علی باقری سرپرست وزارت امور خارجه در ادامه رایزنیهای خود در حاشیه نشست وزرای امور خارجه کشورهای عضو بریکس، با سرگئی آلینیک، وزیر امور خارجه بلاروس دیدار و گفتوگو کرد.
برگزاری زودهنگام انتخابات ریاست جمهوری گمانهزنی درباره میزان مشارکت در انتخابات را افزایش داده، به همین دلیل سعی کردیم در این گزارش بر میزان مشارکت مردم در ادوار مختلف انتخابات ریاست جمهوری مروری داشته باشیم.
سخنگوی شورای نگهبان گفت: اینکه نتیجه احراز صلاحیتها پیشبینی پذیر نبود معنایش این است که با جدیت سوابق همه داوطلبان بررسی و بحثها بهصورت جدی صورت گرفته است.
«ایران» از دومین روز رسمی رقابت نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری گزارش میدهد
شب گذشته مرکز افکارسنجی ایسپا نتایج اولین نظرسنجی در ایام چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری را منتشر کرد. مطابق این نظرسنجی در روزهای ۱۹ و ۲۰ خرداد ۱۴۰۳ (تا پیش از معرفی نامزدهای تأیید صلاحیتشده از سوی شورای نگهبان) با جامعه آماری ۳۹۰۶ نفر از افراد بالای ۱۸ سال ساکن در ۳۱ استان کشور (مناطق شهری و روستایی)، ۴۴.۴ درصد از شهروندان گفتهاند قطعاً در انتخابات ریاست جمهوری مشارکت خواهند کرد و ۷.۳ درصد اشاره داشتند به احتمال زیاد در این انتخابات شرکت میکنند. ۲۸.۷ درصد از مردم بیان داشتند به هیچ وجه در این انتخابات شرکت نخواهند داشت و نزدیک به ۱۵ درصد نیز هنوز درخصوص شرکت یا عدم شرکت در انتخابات تصمیم نگرفته و مردد هستند.
نامزد انتخابات ریاست جمهوری گفت: ما در اجرا نتوانستیم اهداف و سیاست ها را پیاده کنیم در نتیجه اگر روزی سیستم اجرایی را در اختیار داشته باشیم اولویت ما رفتن به سمت اجرای برنامه ها است.
مرکز افکارسنجی دانشجویان ایرانِ (ایسپا) جهاد دانشگاهی در آستانه چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری نظرسنجیهای ملی متعددی درباره انتخابات اجرا میکند که اجرای آن با محوریت نگرش مردم به انتخابات و تحلیل رفتار رایدهی در ۳۱ استان کشور است و تاکنون به دو موج نظرسنجی در سطح ملی رسیده که تا روز انتخابات نیز تداوم خواهد یافت.
سخنگوی وزارت امور خارجه بیانیه (نقشه راه) مشترک رؤسایجمهور آمریکا و فرانسه را که در بخشی از آن اتهامات بیاساس و غیرقابل قبول علیه جمهوری اسلامی ایران مطرح شده، محکوم کرد و آن را مردود دانست.
دبیر شورایعالی هماهنگی اقتصادی سران قوا با اشاره به اینکه ایران در ۱۰۰ سال اخیر به ساختار و چارچوب منسجم سیاسی و حکمرانی رسیده است، گفت: اما در دیگر ساختارهای حکومتی که مهمترین آن، دولت است نیاز به تحول اساسی داریم.
رئیس قوه قضاییه گفت: تمامی اشخاصی که برای نامزدی در انتخابات ریاستجمهوری چهاردهم احساس وظیفه کرده و با انگیزههای مختلف ثبتنام کردند، چه آنهایی که صلاحیتشان احراز شد و چه آنهایی که این امر برایشان محقق نشد، باید در تراز شخصیتی عمل کنند که داوطلب تصدی کرسی مهم ریاست جمهوری اسلامی ایران است و در این راستا، اصل اساسی، قائل شدن احترامِ ویژه برای قانون است.
سرپرست وزارت امورخارجه ایران گفت: بریکس باید صدای اکثریت مردم جهان باشد که خواهان دستیابی به جایگاه شایسته خود هستند و جهانی عادلانهتر، دموکراتیکتر و چندجانبه را بر جهان پُر هرجومرج کنونی ترجیح میدهند.
جانشین فرمانده کل سپاه با اشاره به اقتدار و عظمت نظام و انقلاب گفت: رزمندگان اسلام در جبهه مقاومت امروز عرصه را بر قدرتهای دنیا از جمله آمریکای جنایتکار و اسرائیل تنگ کردهاند.