مراسم بزرگداشت شهید رئیسی در مصلی تهران برگزار میشود
مراسم بزرگداشت چهلمین روز شهادت رئیس دولت سیزدهم و همراهانش پنجشنبه ۷ تیرماه برگزار میشود.
مراسم بزرگداشت چهلمین روز شهادت رئیس دولت سیزدهم و همراهانش پنجشنبه ۷ تیرماه برگزار میشود.
سخنگوی وزارت خارجه گفت: حضور ۱۸۰ خبرنگار برای پوشش انتخابات نشاندهنده جایگاه ایران در سطح منطقه و بین الملل است.
سفیر جمهوری اسلامی ایران در مالزی گفت: دو صندوق رای در مالزی؛ یکی در محل سفارت در کوالالامپور و دیگری در شهر جهور و مرز سنگاپور از ساعت ۸ صبح تا ۶ بعد ازظهر جمعه آماده اخذ رای هستند.
سخنرانی مهم رهبر انقلاب به مناسبت عید غدیر آغاز شد.
رهبر معظم انقلاب اظهار داشتند: مشارکت خوب مردم در انتخابات مایه سرافرازی جمهوری اسلامی است.
سخنرانی مهم رهبر انقلاب در روز عید غدیر به صورت زنده از شبکه یک سیما پخش میشود.
نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: ما حتما مذاکره میکنیم و حتما به توافق میرسیم، البته توافقی در چارچوب سیاستهای ابلاغی که منافع اقتصادی برای کشور و مردم داشته باشد.
علیرضا زاکانی نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با اشاره به اینکه امروز قدرت دچار پراکندگی و دگرگونی شده است، گفت: با مدلهای قبلی و سوخته نمیتوان جایابی قدرت در عرصه منطقهای و بینالمللی داشت.
«سعید جلیلی» نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: هر سفارتخانه باید یک سکوی صادرات باشد و برای کشور ارزیآوری داشته باشد و در اقتصاد ایفای نقش کند.
مسعود پزشکیان نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: برجام مزیت دولت گذشته بود اما با موانعی که ایجاد شد نگذاشتند و دعوا بر سر این است که به اسم شما نباشد و به اسم ما باشد.
«سید امیرحسین قاضی زاده هاشمی» نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: اطرافیان آقای پزشکیان تعادلی در سیاست خارجی و مناسبات بینالمللی ندارند و تک چشمی به جهان نگاه میکنند در حالی که شهید رئیسی این تابو را شکست و با اقتدار سایه جنگ را از کشور دور کرد.
نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: انتخابات ناموس سیاسی کشور و موضوع مهم کشور است، همه باید برای افزایش مشارکت مردم در آن تلاش کنیم.
«سعید جلیلی» نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: کسی که امروز در جایگاه (ریاست جمهوری) قرار میگیرد؛ این جایگاه طعمهای نیست که تعارف کنیم بلکه راه جدی است که با انتخاب خود ادامه میدهیم و خواهیم ایستاد.
سرپرست وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران گفت: در بیانیه اجلاس وزیران امور خارجه مجمع گفت وگوهای همکاری آسیا، تحولات منطقه ای، جهانی و چالش های موجود و نیز دیدگاههای اعضا دیده شده و مهمترین سرفصل آن موضوع همراهی و همدلی اعضای مجمع با مردم غزه است که در شرایط بسیاری سختی قرار دارند.
محسن رضایی، دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام و معاون اقتصادی سیدابراهیم رئیسی در دولت سیزدهم، در سال ۱۳۳۳ در مسجدسلیمان متولد شد. او مبارزاتش علیه رژیم پهلوی را در دوران دبیرستان آغاز کرد و پس از دستگیری توسط ساواک، فعالیتهای سیاسیاش را گسترش داد.
محمدجواد اردشیر لاریجانی متولد سال ۱۳۳۰ درشهر نجف است. او فرزند اول میرزا هاشم آملی لاریجانی از روحانیون برجسته شیعه است و تحصیلاتش را از حوزه علمیه آغاز کرد و پس از آن در رشته مهندسی برق دانشگاه صنعتی شریف به تحصیل پرداخت.
دکتر محمد جمشیدی، عضو هیئت علمی دانشکدهٔ حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران بوده است که در دولت سیزدهم به معاون امور سیاسی دفتر رئیسجمهور منصوب گردید. او تحصیلات خود را در سال ۱۳۸۴، مقطع کارشناسی ارشد پیوسته در رشته معارف اسلامی و علوم سیاسی در دانشگاه امام صادق(ع) و مقطع دکتری را نیز در سال ۱۳۹۰ در رشته روابط بینالملل در دانشگاه تهران به پایان رسانید.
الاسلام حامد کاشانی، متولد ۵ دی ۱۳۶۴، روحانی و پژوهشگر حوزه دین و مذهب و استاد حوزه علمیه امام خمینی(ره)، مروی و علی ابن ابی طالب و استاد دانشگاه امام صادق(ع) است.
امیر سیدمحمدرضا حسینی، فرمانده دژبان و آخرین آجودان مخصوص رئیسجمهور بود. فریار(آجودان) مقام ریاست جمهوری از میان کارکنان نظامی برجسته با درجه امیری یا سرداری انتخاب میشود که از جنبه تخصصی باید به مناسبات و تشریفات نظامی داخل و خارج کشور کاملاً آشنا و از جنبههای فردی از تناسب اندام، برازندگی، تیزهوشی و اعتمادبهنفس برخوردار بوده و به حرکات نظامی مسلط و انعطافپذیر باشد.
محسن اراکی در سال ۱۳۳۴ش در نجف اشرف به دنیا آمد و تحصیلات ابتدایی و حوزوی خود را در آنجا شروع کرد.