دولت سیزدهم جمهوری اسلامی ایران از زمان آغاز به کار خود، پیامی روشن و قاطع به همسایگان و کشورهای منطقه فرستاده است: پیامی که در آن پالسهای متعددی از دوستی، صلح و همکاری گرفته تا نشاندادن قدرت و قاطعیت در برابر دشمنان مطرح است.
وقتی در نیمههای دیماه سال ۵۷، رهبران چهار کشور امریکا، انگلیس، فرانسه و آلمان در نشست معروفی موسوم به کنفرانس «گوادلوپ» در یک جزیره فرانسوی دور یکدیگر جمع شدند تا برای رویداد محتمل پیروزی انقلاب اسلامی در ایران چاره اندیشی کنند، در نهایت خود را با یک وعده فریفتند و آن طراحی و اجرای راهبردی بود که در یک تعبیر خلاصه میشد؛ «بحرانسازی پیاپی».
معاون اول رییس جمهور، آموزش و پرورش را موتور پیشران کشور توصیف کرد و با تأکید بر اینکه دستیابی به پیشرفت و توسعه بدون توجه به آموزش و پرورش تصوری خام و نادرست است، از وزیر آموزش و پرورش خواست گزارشی جامع و دقیق از آمار بازماندگان از تحصیل تدوین شود و آیین نامههای مرتبط با انسداد بی سوادی هر چه سریع تر نهایی و سند تحول بنیادین آموزش و پرورش وارد مرحله اجرا شود.
معاون امورمجلس رییس جمهور گفت: برخی به دنبال ایجاد دلهره در دل ایرانیان خارج از کشور هستند در حالی که هم اکنون بهترین فرصت برای برگشت ایرانیان و زندگی و سرمایه گذاری آنان در ایران فراهم است.
وزیر امورخارجه گفت: امنیت خلیج فارس فقط با مشارکت تمامی کشورهای ساحلی تامین خواهد شد و در این راستا استثنا و تجاهل نسبت به هیچ کدام از کشورها پذیرفته نیست.
مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی در واکنش به گزارش این مرکز درباره گردشگری تاکید کرد:آمار مستند در این گزارش مربوط به بازه زمانی ۱۳۹۱ تا ۱۴۰۰ و شرایط کرونایی و مرتبط به دولت قبل است.
مطرح شدن رفع فیلتر گوگل پلی از سوی وزیر ارتباطات موضوعی است که برخی آن را به عنوان دستاویزی برای تخریب دولت و رئیسجمهور در نظر گرفتهاند اما مشخص نیست که آنها با این اقدام چه هدفی را دنبال میکنند؟
معاون وزیر دفاع و رئیس سازمان جغرافیایی نیروهای مسلح، در همایش بزرگداشت روز ملی خلیج فارس، گفت: هرگز کسی از امروز تا آینده تاریخ، نخواهد توانست نام «خلیج فارس» را جعل کند.
سیدابراهیم رئیسی گفت: آموزش و پرورش ناظر بر عموم رفع دغدغههایی است که امروز دغدغهمندان، آسیبشناسان، جامعهشناسان و خانوادهها دارند، لذا مسئله آموزش و پرورش نه مسئلهای با اولویت، بلکه مسئله اول کشور است.