آخرین اخبار سیاست
تاکید دبیر شورای عالی امنیت ملی بر افزایش پروژه‌های حمل و نقلی ایران و روسیه

در دیدار نماینده ویژه رئیس جمهور روسیه؛

تاکید دبیر شورای عالی امنیت ملی بر افزایش پروژه‌های حمل و نقلی ایران و روسیه

دبیر شورای امنیت ملی در دیدار نماینده ویژه رئیس جمهور روسیه، بر انجام پروژه‌های حمل و نقلی و کریدور بین دو کشور در مسیرهای متعدد و افزایش ظرفیت این کریدورها و به حداکثر رسانی بهره برداری از این ظرفیت ها تاکید کرد.

واکنش کنعانی به ادعای آمریکا و برخی کشورهای غربی در سالگرد اغتشاشات

واکنش کنعانی به ادعای آمریکا و برخی کشورهای غربی در سالگرد اغتشاشات

سخنگوی وزارت امور خارجه در واکنش به مواضع مداخله جویانه آمریکا و برخی کشورهای غربی در امور داخلی ایران به بهانه سالگرد اغتشاشات اظهار کرد: برخی اگر حرف نزنند، قبل از همه برای خودشان بهتر است زیرا شنوندگان کمتر به آنان پوزخند می‌زنند.

درباره FATF به مجمع تشخیص نامه می‌نویسم/ ما به یمن موشک ندادیم

پزشکیان در نخستین نشست خبری:

درباره FATF به مجمع تشخیص نامه می‌نویسم/ ما به یمن موشک ندادیم

رئیس‌جمهور با بیان اینکه اگر بتوانیم FATF و برجام را حل کرده و روابط‌مان را با دنیا اصلاح کنیم، می‌توانیم به اهداف چشم‌انداز برسیم،گفت: برای رفع تحریم‌ها و FATF به مجمع تشخیص مصلحت نظام نامه خواهم نوشت.

اسلامی: برجام نباید به هزینه تنها یک عضو اجرا شود

اسلامی: برجام نباید به هزینه تنها یک عضو اجرا شود

رییس سازمان انرژی اتمی گفت که امروز با فشار سیاسی و روانی سعی می‌شود ایران را به اجرای اقدامات برجامی، بدون در نظر گرفتن تعهدات مربوط به لغو تحریم‌ها وادار سازند؛ برجام نباید به هزینه تنها یک عضو اجرا شود.

هدف پنهان لندن و واشنگتن در فضاسازی علیه ایران

هدف پنهان لندن و واشنگتن در فضاسازی علیه ایران

انگلیس و امریکا سیاست درپیش گرفته برای فضاسازی جدید علیه ایران را با طرح گزاره‌های جدید ادامه دادند. روزنامه بریتانیایی گاردین به نقل از منابع خود به دیدار «کی‌یر استارمر» رهبر حزب کارگر بریتانیا و «جو بایدن» رئیس‌جمهوری امریکا در واشنگتن اشاره کرده و ابراز نگرانی آنها درباره همکاری نظامی ایران و روسیه را مورد توجه قرار داده است. به ادعای مقام‌های انگلیسی و امریکایی، تهران و مسکو در حال تشدید همکاری‌های نظامی در زمانی هستند که ایران در حال غنی‌سازی اورانیوم کافی برای تکمیل هدف دیرینه خود برای ساخت بمب هسته‌ای است.

زمینه‌سازی برای وفاق

«ایران» از چرایی برگزاری نشست‌های قوای سه گانه در سطوح مختلف گزارش می‌دهد

زمینه‌سازی برای وفاق

پس از آغاز به‌کار دولت چهاردهم به ریاست مسعود پزشکیان، دیدارهای متعددی در سطوح مختلف میان اعضای سه قوه برگزار شد. این دیدارها به ابتکار رئیس‌جمهور و براساس رویکرد مورد تأکید او برگزار می‌شود. اما آیا صرف برگزاری این نشست‌ها، معنایی برای حوزه سیاسی ایران دارد؟ و آیا به همگرایی قوای سه گانه و تلاش مشترک آنها برای حل مشکلات مردم منتهی می‌شود؟

حضرت آیت الله خامنه‌ای: یکی از واجبات قطعی حمایت از مظلومان غزه و فلسطین است

حضرت آیت الله خامنه‌ای: یکی از واجبات قطعی حمایت از مظلومان غزه و فلسطین است

رهبر معظم انقلاب اسلامی، حفاظت از هویت گران‌سنگ «امت اسلامی» را ضروری خواندند و با تأکید بر اهمیت وحدت اسلامی و تلاش‌های بدخواهان برای مخدوش کردن آن، گفتند: موضوع «امت اسلامی» به هیچ وجه نباید فراموش شود.