مسعود پزشکیان رئیس جمهور با بیان اینکه در راهی قدم گذاشتهایم که در آن با مشکلات زیادی مواجه هستیم، گفت: اما باور دارم به لطف خدا و با وحدت و انسجام خواهیم توانست با قدرت و عزت از این بحرانهایی که برای ما ایجاد کرده و میکنند، عبور کنیم.
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده با حضور در مؤسسه تحقیقاتی و فرهنگی امام موسی صدر، با سیده رباب صدر، خواهر امام موسی صدر، و حورا صدر، دختر امام موسی صدر دیدار و گفتوگو کرد.
وزیر امور خارجه در دیدار با دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس با اشاره به حمایت کشورهای عربی و اسلامی از تحرک جدی سازمان همکاری اسلامی برای مقابله با طرح مشترک آمریکا و رژیم صهیونیستی برای امحای فلسطین، تصریح کرد: باید یک صدای واحد و قاطع از جهان اسلام در حمایت از حقوق مردم فلسطین شنیده شود.
سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه کشورمان در گفتوگو با شبکه «ویون نیوز» هند گفت: ما توافق نامه ۱۰ ساله با هند در خصوص بندر چابهار داریم، چابهار بندر مهمی در اقیانوس هند است و هر دو طرف مصمم به همکاری در این خصوص هستند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: رئیس جمهور و اعضای هیات دولت چهاردهم در سفر هفته گذشته خود به این استان ۱۶ هزارو ۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار در قالب پنج مصوبه برای تکمیل و تجهیز ۲ بیمارستان، یک دانشکده و ۲ مرکز درمانی در بخش سلامت اختصاص داد.
وزیر امور خارجه با بیان این که «نیروی دریایی ایران، با همکاری کشورهای منطقه، بهطور مستمر در عملیات ضد دزدی دریایی، مبارزه با قاچاق مواد مخدر، جرایم سازمانیافته و تأمین امنیت کشتیرانی نقشآفرینی کرده است» گفت: امنیت دریاها نباید ابزاری برای فشار یا اعمال نفوذ قدرتهای فرامنطقهای باشد، بلکه باید نتیجه همکاری کشورهای منطقه باشد.
معاون اول رئیسجمهور با تاکید بر این که اقتصاد دیجیتال برای دولت وفاق ملی، موضوع بسیار مهمی است، گفت: در حوزه دیجیتالی شدن، تلاش کنید تا شکاف دیجیتالی بین شهرها و روستاها هر چه زودتر کم شود و اینترنت پرسرعتی که در شهرها وجود دارد، در روستا هم مورد استفاده قرار گیرد.
رئیس مجلس شورای اسلامی از مواضع مسعود پزشکیان در موضوع مذاکره با آمریکا تشکر کرد و گفت: ایشان با پایبندی به اصول وفاق رهنمودهای هوشمندانه رهبر انقلاب را فصل الخطاب اعلام و دشمن را از نقشه ای که برای دو قطبی سازی در مورد مذاکره کشیده بودند ناامید کرد.
غلامرضا ظریفیان مدیر پیشین وزارت علوم در یادداشتی نوشت: در حادثه تلخ درگذشت دانشجوی دانشگاه تهران که از سوی زورگیران به قتل رسید، هم رسانههای داخلی، هم دولت و هم دیگر نهادها با ورود بموقع و موضعگیری درست عملکرد قابل قبولی داشتند. وزیر علوم بهسرعت وارد این موضوع شد و مسئولان دانشگاه تهران نیز حضور جدی و فعال داشتند و پیگیریهای لازم انجام شد. برخی از رسانههای داخلی نیز مرجعیت اطلاعرسانی خود را حفظ کردند.
سعید آجرلو فعال رسانهای اصولگرا در یادداشتی نوشت: انکار کردنی نیست که چنین حوادثی در هر جامعهای احتمال وقوع دارد و تنها نوع مواجهه با آن است که میتواند متفاوت باشد. چنانکه در دو روز گذشته شاهد بودیم که قوا و نهادهای مختلف با توجه به سوابق تاریخی رخدادهایی که جامعه دانشجویی را متأثر ساخته بود؛ مواجهه قابل دفاعتری با این حادثه نشان دادند.
هاجر اصغری فعال دانشجویی در یادداشتی نوشت: حضور رئیس دانشگاه تهران در تجمع دانشجویان، پیگیری رئیس دانشگاه تربیت مدرس از مسئولان انتظامی و قضایی برای تأمین امنیت، ورود دادستان تهران به پرونده، عذرخواهی رسمی وزیر علوم از آحاد جامعه و اعلام دانشگاه تهران مبنی بر تجهیز مسیر مذکور، اقداماتی بود که همگی در کمتر از دو روز در صدر رسانهها دیده شد و در کاهش آلام عمومی ناشی از مرگ دانشجوی بیگناه نوزده ساله نقش قابل ملاحظهای داشت.
کامبیز نوروزی حقوقدان و فعال رسانهای در یادداشتی نوشت: خبر تلخ قتل دانشجوی دانشگاه تهران ابتدا در فضای مجازی منتشر شد و متأسفانه این بار نیز فضای مجازی از رسانهها جلوتر بود. دولت و قوه قضائیه به سرعت موضع گرفتند و نسبت به این اتفاق تلخ واکنش نشان دادند.
کورش عنبری مدیر روابط عمومی تربیت مدرس در یادداشتی نوشت: در موضوع حادثه تلخ قتل مظلومانه امیرمحمد خالقی، ارائه اطلاعات دقیق، بهموقع و سریع این حادثه تلخ، به مدیریت امکانات و جلب توجه مسئولان قضایی و انتظامی برای پیگیری جدی عوامل و کشف حقیقت در این حادثه کمک کرد.
«ایران» عملکرد سازمانها و رسانهها در پرونده قتل امیرآباد را بررسی میکند
قتل «امیرمحمد خالقی درمیان» دانشجوی نخبه دانشگاه تهران بهدست زورگیران خشن چند بُعد یافت. بُعد اول و مهمتر از دیگر ابعاد، از دست رفتن یک جوان بااستعداد و باآینده بود که از یک استان کمتربرخوردار به تهران آمده بود تا آینده بهتری را بسازد.