وینیسوس ۳۰ امتیاز کم آورد

جزئیات آرای توپ طلا

وینیسوس ۳۰ امتیاز کم آورد

با اعلام رسمی آرای توپ طلای ۲۰۲۴ مشخص شد وینیسیوس با ۴۱ ‏امتیاز کمتر توپ طلا را به رودری باخته است. ‏

فرجی برای فرشاد

درخشش بازیکنی که در لیست مازاد اوسمار بود

فرجی برای فرشاد

مدافع قائمشهری پرسپولیس نشان داده که عدم حضور به عنوان مهره فیکس چندان روی او اثر نمی‌گذارد و هرگاه به میدان برود، بهترین خروجی خود را به منصه ظهور خواهد گذاشت.

پایان ماه عسل ژوزه!

روزهای پرتلاطم مورینیو در ترکیه

پایان ماه عسل ژوزه!

ژوزه مورینیو، تئوریسین مشهور پرتغالی که هنوز هم خیلی‌ها او را یکی از برترین سرمربیان تاریخ فوتبال می‌دانند، این روز‌ها در فنرباغچه با چالش‌های بسیاری روبه‌رو شده است.

ژاردیم سرمربی العین شد

کاشف امباپه هدایت قهرمان آسیا را برعهده گرفت

ژاردیم سرمربی العین شد

لئوناردو ژاردیم به صورت رسمی و به عنوان سرمربی جدید العین انتخاب شد.

گریلیش عصای دست پپ می شود

گریلیش عصای دست پپ می شود

جک گریلیش، ستاره منچسترسیتی، تا چند روز اخیر با بهبود شرایطش توانسته است بار دیگر در تمرینات این تیم حضور پیدا کند.

دی یونگ در پی جدایی با انتقال آزاد

دی یونگ در پی جدایی با انتقال آزاد

در باشگاه بارسلونا کم کم به این نتیجه می‌رسند که فرانکی دی یونگ برای خروج از تیم به عنوان بازیکن آزاد در سال ۲۰۲۶ قراردادش را تمدید نخواهد کرد.

رئالی که نمی‌شناسیم

میلان در برنابئو احیا شد

رئالی که نمی‌شناسیم

رئال مادرید در سرازیری افتاده که معلوم نیست پایانش کجا است حداقل با تیمی که از کارلو آنچلوتی دیدیم.

الهلال نیمار را نمی خواهد

الهلال نیمار را نمی خواهد

براساس گزارش یک رسانه برزیلی، باشگاه الهلال عربستان به‌دلیل مصدومیت‌های متوالی ستاره برزیلی این تیم، در حال بررسی فسخ قرارداد با او است.

والیبال برای همه ایران

پروژه مسئولیت اجتماعی فدراسیون از بشاگرد کلید خورد

والیبال برای همه ایران

فدراسیون والیبال ادای مسئولیت اجتماعی را از بشاگرد استارت زد، با طرح «والیبال برای همه ایران».

همه زورم را برای باروفس گذاشتم

محمد نخودی: با یک پا مدال برنز گرفتم

همه زورم را برای باروفس گذاشتم

تنها مدال‌آور کشتی ایران در مسابقات جهانی اوزان غیرالمپیکی محمد نخودی بود. کشتی‌گیر وزن ۷۹ کیلوگرم که با غلبه بر جردن باروفس به مدال برنز وزن ۷۹ کیلوگرم رسید و در دیدار رده‌بندی هم با وجود مصدومیت شدید از ناحیه زانو و پارگی رباط صلیبی توانست به مدال برنز دست پیدا کند.

آرشیو تاریخی