
برادران مطمئن
سوت بزرگترین بازیهای هفته در جیب «حیدریها»
شاید اگر هر کسی جای خداداد افشاریان رئیس کمیته داوران بود، در شرایط فعلی از همین دوبرادر برای قضاوتهای حساس این هفته استفاده می کرد.
شاید اگر هر کسی جای خداداد افشاریان رئیس کمیته داوران بود، در شرایط فعلی از همین دوبرادر برای قضاوتهای حساس این هفته استفاده می کرد.
سپاهان که ۷ امتیاز کمتر از پرسپولیس در رده سوم قرار گرفته با در نظر گرفتن اینکه شش سال است در ورزشگاه آزادی به رقیب بزرگ خود نباخته و در بازی رفت نیز پیروز شده به لحاظ روانی دست بالاتر را دارد.
این دو تیم پرطرفدار در شرایطی مقابل هم قرار می گیرند که استقلال از هفت دیدار اخیر خود با تراکتور، در شش مسابقه برنده بوده و فقط یکبار شکست خورده تا رویاروییهای اخیر دو تیم به طرز عجیبی به نفع طرف تهرانی باشد.
شهرداری گرگان در آستانه دومین بازی سری فینال سوپرلیگ غرب آسیا با سنتر امریکایی به توافق رسید.
سرمربی تیم ملی کشتی آزاد می گوید سلامتی حسن یزدانی برای کادرفنی اهمیت زیادی دارد و میخواهیم مطمئن شویم که توان تحمل فشار رقابتی مثل المپیک را دارد.
امشب در ورزشگاه زیگنالایدوناپارک، دورتموند میزبان دومین دیدار از مرحله نیمهنهایی لیگ قهرمانان اروپاست و از ساعت ۲۲:۳۰ رو در روی پاریسنژرمن قرار میگیرد.
بازی رفت نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا در مونیخ به تساوی انجامید تا فرجام کار یکی از فینالیست ها در مادرید روشن شود.
پرسپولیس امروز عصر تمرین کرد و برای بازی فردا به اردو رفت اما همچنان حضور بیرانوند و عالیشاه در این دیدرا در هالهای از ابهام قرار دارد.
علی علیپور فعلا نمی خواهد درباره بازگشت احتمالی به پرسپولیس در تابستان صحبت کند.
قهرمان ووشوی ایران می گوید تمرین کردن با چینیها بخصوص برای ووشوکاران جوان بسیار مفید بود.
سرمربی برزیلی پرسپولیس در آستانه بازی حساس مقابل سپاهان فشار مضاعفی روی دوش خود احساس می کند.
گران ترین بلیتهای بازی پرسپولیس و سپاهان خیلی زود تمام شد.
کمیته فنی فدراسیون بسکتبال در نشست با جواد داوری، رئیس فدراسیون گزینه ایرانی و خارجی سرمربیگری تیم ملی بسکتبال را رونمایی کردند.
ساره جوانمردی در مرحله مقدماتی جام جهانی پاراتیراندازی کره جنوبی با ۵۵۶ امتیاز رکورد جهان را شکست و فینالیست شد.
نازنین عیدیان، آخرین سال حضورش درجوانان را تاریخی تمام کرد. با مدال طلای جوانان آسیا و رکورد شکنی ۵۲ صدم ثانیهای ماده ۴۰۰ متر با مانع ایران.
بازی رفت نیمه نهایی لیگ قهرمانان در مونیخ جذابیت های زیادی خواهد داشت چرا که دو غول فوتبال اروپا با هم سرشاخ می شوند و قرار است یکی دیگری را نیمه جان کند و برای اضافه کردن جامی دیگر به کلکسیون افتخاراتش امیدوارتر شود.
تیم نیروی زمینی در آستانه صعود به لیگ یک قرار دارد.
محرم نویدکیا که دوست دارد خیلی رک و روراست با هواداران تیمش صحبت کند تاکید کرد تا الان هیچ وقت نگفته کار خارق العاده ای در مس رفسنجان انجام داده است.
جواد نکونام که در نشست خبری قبل از بازی تراکتور حاضر نشده در مصاحبه ای با رسانه رسمی باشگاهش از مالک جدید استقلال که در قدم اول بخشی از مطالبات بازیکنان را پرداخت کرده تشکر کرد و از هواداران هم خواست از هلدینگ خلیج فارس حمایت کنند.
حمید مطهری از سوالی که درباره جایگاه فعلی اش در کادر فنی تراکتور پرسیدند ناراحت شد و به خبرنگاری که در این باره سوال کرده بود گفت نمی داند دنبال چیست اما یحیی گل محمدی را بزرگتر خودش می داند و برایش مهم نیست نفر چندم کادر فنی باشد.