تاریخ سازی گواردیولا با سیتی در انگلیس
نشریه «میرر» انگلیس امروز از «تاریخ سازی باشگاه سیتی با هدایت پپ گواردیولا» بعد از قهرمانی در جام باشگاه های جهان خبر داد.
نشریه «میرر» انگلیس امروز از «تاریخ سازی باشگاه سیتی با هدایت پپ گواردیولا» بعد از قهرمانی در جام باشگاه های جهان خبر داد.
باشگاه تراکتور پس از شکست در پرونده کاوه رضایی حالا باید طلب این بازیکن را نیز پرداخت کند.
یک نشریه آلمانی امروز گزارش داد که دروازه بان سابق تیم ملی آلمان ینس لمن به خاطر حمله با اره برقی جریمه سنگین شد.
عبدالله رحمان زاده وزیر ورزش تاجیکستان همراه هیاتش صبح امروز ضمن حضور در کمیته ملی المپیک و بازدید از موزه ملی ورزش،با رئیس و دبیر کل کمیته ملی المپیک دیدار و گفتگو کرد.
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس در نشست خبری پیش از دیدار با شمس آذر قزوین حاضر نشد.
مهاجم اروگوئهای تاکید کرد حضور لیونل مسی در اینترمیامی یکی از عوامل اصلی انتقالش به این باشگاه آمریکایی بوده است.
تیم والیبال فولاد سیرجان ، فردا در گنبد قهرمانی نیم فصل اول لیگ را جشن می گیرد.
حمید درخشان پیشکسوت پرسپولیس معتقد است که تیم بزرگی مثل پرسپولیس نیاز به درمان و بازسازی دارد و شاهد عملکرد خوبی از این تیم نیستیم.
یک نشریه ایتالیایی امروز از «بحران مصدومیت» در اردوگاه میلان خبر داد.
پپ گواردیولا سرمربی منچسترسیتی از کیفیت چمن زمین بازی فینال جام جهانی باشگاهها انتقاد کرد.
با اعلام فدراسیون جهانی تنیس، پرونده شکایت دوباره استونی رد شد و فدراسیون تنیس ایران میزبان پلی آف سید دو جهانی ماند.
بهنام یخچالی ملیپوش لژیونر بسکتبال ایران در لیگ آلمان، در پیروزی شب گذشته تیم خود عملکرد درخشان و تاثیرگذاری را به ثبت رساند.
مربی تیم ملی پاراتیروکمان گفت: با وجود اینکه از فدراسیون تیروکمان جدا شدیم اما هیچ برنامه مشخصی نداریم و کمانداران در بلاتکلیفی به سر میبرند.
محمد برزگر مدافع پرسپولیس معتقد است شاید به نوعی غرورو دست کم گرفتن تیم انتهای جدولی موجب شکست پرسپولیس مقابل استقلال خوزستان شد.
ایمان سلیمی مدافع استقلال به دیدار فردای تیمش مقابل گلگهر هم نمی رسد.
مدافع اسبق پرسپولیس معتقد است پرسپولیس در شرایطی مقابل تیم استقلال خوزستان قرار گرفت که بازیش تحت تاثیر پس لرزه های ناشی از دربی ۱۰۲ قرار داشت جدا از این موارد معتقد است .
به نظر میرسد تغییر در ترکیب پرسپولیس و استفاده از بازیکنان همیشه نیمکت نشین یکی از راهکارهای یحیی گل محمدی برای برون رفت از بحران فعلی باشد.
امیر غفور پشت خط زن ملیپوش سابق والیبال ایران با ۱۷۸ امتیاز در لیگ رومانی با لقب امتیازآورترین بازیکن چشمها را خیره کرد.
بیژن ذوالفقار نسب پیشکسوت پرسپولیس گفت: چون بین بازیکنان پرسپولیس هماهنگی لازم وجود ندارد شرایط آن به گونهای است که حتی از تیمهای متوسط لیگ برتر نیز شکست میخورد.
با توجه به مشکلات فنی پرسپولیس برخی هواداران این تیم چشم به نقل و انتقالات زمستانی دوختهاند.