با صعود تیمهای کاوزاکی و گوانگژو افسی، پازل تیمهای راه یافته به مرحله یکچهارم نهایی لیگ نخبگان آسیا تکمیل شد تا هشت تیم برتر این رویداد، اردیبهشت ماه سال آتی برای تعیین قهرمان و در عربستان به مصاف هم بروند.
مدیرعامل باشگاه منچستریونایتد به نگرانیهای این باشگاه درباره تاثیر احداث ورزشگاه جدید و مدرن بر سرمایهگذاری در حوزه جذب بازیکن برای شیاطین سرخ اذعان کرد.
وزیر ورزش در دیدار با مسئولان فدراسیون فوتبال گفت: دولت وفاق و وزارت ورزش به طور کامل آماده پشتیبانی از فوتبال است و از همه ظرفیتها برای موفقیت این رشته ورزشی در جهت رضایتمندی میلیونها هوادار استفاده خواهد کرد.
با اعلام سازمان لیگ فدراسیون فوتبال، زمان دیدار تراکتور و استقلال تهران از هفته بیست و پنجم لیگ برتر تغییر کرد و این بازی روز پانزدهم فروردین برگزار خواهد شد.