خیلی پشیمانم، باید برای رئال می‌جنگیدم

خیلی پشیمانم، باید برای رئال می‌جنگیدم

ایسکو ۶ سال با پیراهن رئال درخشید، ولی از سال ۲۰۱۹ به بعد دچار افتی عجیب شد و دیگر نتوانست بازی‌های درخشانش را تکرار کند. او از این بابت خودش را مقصر اصلی می‌داند.

هت‌تریک عیسی در بازگشت!

آل‌کثیر قوی برگشتن را بهتر از هر چیزی بلد است

هت‌تریک عیسی در بازگشت!

عیسی برای سومین بار به پرسپولیس برمی‌گردد و به نوعی در بازگشت کامبک کرده ، او در دو بازگشت قبلی فوق‌العاده بوده و نشان داده خوب برگشتن را بهتر از هر چیزی بلد است

ستایش کیکر از زوج طارمی - آزمون

ستایش کیکر از زوج طارمی - آزمون

کیکر با انتشار عکس شادی پس از گل سردار آزمون و مهدی طارمی پس از گلزنی در بازی برابر امارات نوشت: «زوج قدرتمند: سردار آزمون هر دو گل مهدی طارمی را ساخت.»

زهرا نعمتی: حضورم در المپیک و پارالمپیک مشخص نیست

زهرا نعمتی: حضورم در المپیک و پارالمپیک مشخص نیست

قهرمان تیروکمان در بازی‌های پاراآسیایی هانگژو چین گفت: با مشورت بزرگان ورزش و با نظر و تصمیم خانواده‌ام که در اولویت قرار دارند طی روزهای آینده تصمیم قطعی خود را برای حضور در المپیک و پارالمپیک اعلام خواهم کرد.

سردار با بتیس تمام کرد

سردار با بتیس تمام کرد

رسانه‌های اسپانیایی مدعی شدند که باشگاه رئال بتیس اطمینان دارد تا پایان نقل و انتقالات زمستانی سردار آزمون را جذب خواهد کرد.

صعود احتمالی سوریه با شکست هند

صعود احتمالی سوریه با شکست هند

شاگردان هکتور کوپر با برد یک بر صفر مقابل هند ۴ امتیازی شدند و به احتمال زیاد یکی از تیم‌های برتر سوم خواهد بود.

آرشیو تاریخی