بلژیک و فرانسه در دور چهارم بازیهای مرحله گروهی لیگ ملتهای اروپا برای دومین بار در یک ماه گذشته مقابل هم قرار میگیرند. فرانسه باخت روز اول به ایتالیا را با دو برد جبران کرد اما بلژیک بعد از پیروزی روز اول مقابل رژیم صهیونیستی از رده اول به سوم لغزیده است.
رفتار جالب توجه سرمربی موقت آبیها در روزهای پراسترس
با استعفای جواد نکونام، سهراب بختیاریزاده به عنوان مسئول فنی آبیپوشان انتخاب شد تا پیش از انتخاب سرمربی خارجی استقلال تمرینات این تیم را زیر نظر بگیرد تا مشکلی در مسیر آمادهسازی استقلالیها به وجود نیاید.
برگ جدیدی از داستان کهنه رقابت آلمان و هلند امشب در مونیخ در دور چهارم بازیهای لیگ ملتهای اروپا ورق میخورد. یکی از قدیمیترین دربیهای فوتبال ملی که بیش از ۵۰ سال سابقه دارد، ماه گذشته در آمستردام به تساوی انجامید.
المپیک پاریس را شاید باید خسارتبارترین رویداد برای کشتیگیران طول تاریخ نامگذاری کرد؛ مسابقاتی که کشتیگیران زیادی در آن با مصدومیت شدید، مجبور به جراحی شدند تا خاطره تلخی از این رویداد مهم در ذهنشان نقش ببندد.
تیم ملی فوتسال کشورمان با شکست مقابل در مرحله یکهشتم مقابل مراکش در جام جهانی از دور مسابقات کنار رفت. این ناکامی تیم ملی باعث شد تا شایعاتی در خصوص جدایی شمسایی مطرح شود. این درحالی است که کمیته فنی فدراسیون فوتبال نشستی با سرمربی تیم ملی فوتسال برگزار کرد و این موضوع به شایعات جدایی سرمربی تیم ملی بیش از پیش دامن زد.