رئیسکل دادگستری هرمزگان با اشاره به فوت ۱۱ مفقودی حادثه بندر شهید رجایی، گفت: تعداد جانباختگان به ۵۸ نفر رسید که آخرین جانباخته شناساییشده آتشنشانی بنام «رنجبر» بود.
علی عبدالهی گفت: ستاد مدیریت بحران شهرستان بهبهان در پی وقوع زمین لرزه در مرز استانهای کهکیلویه و بویر احمد و خوزستان به مدت ۲۴ ساعت در حالت آمادهباش است.
بر اساس آمار پزشکی قانونی کشور در نوروز سال جاری، هزار و ۱۷۹ نفر در حوادث رانندگی جان خود را از دست دادند که از این تعداد ۹۰۸ نفر مرد و ۲۷۱ نفر زن بودند.
فرمانده انتظامی استان فارس گفت: فردی که با سلاح سرد در خیابان منوچهری شیراز چهار نفر را به قتل رسانده و دو نفر دیگر را مجروح کرده بود، با شلیک پلیس، دستگیر شد.
رئیس حوضه آبریز دریاچه ارومیه گفت: در پی بروز خشکسالی شدید و کمسابقه در سال آبی جاری، حوضه آبریز دریاچه ارومیه با کاهش چشمگیر منابع آبی روبهرو شده است.
شبکه بهداشت و درمان شهرستان شهریار از پلمب چند استخر عمومی به دلیل آلودگی آب و عدم رعایت استانداردهای بهداشتی خبر داد و از شهروندان خواست تا هرگونه تخلف در این زمینه را گزارش کنند.