آخرین اخبار جامعه
اقدامات فوری برای رفع نقاط حادثه‌خیز جاده‌ای ضرورت دارد

رئیس پلیس راهور:

اقدامات فوری برای رفع نقاط حادثه‌خیز جاده‌ای ضرورت دارد

رئیس پلیس راهور فراجا با بیان اینکه تصادف اخیر آزادراه ساوه - همدان که منجر به جان باختن ۱۱ هموطن شد، بار دیگر زنگ خطر را برای وضعیت ایمنی جاده‌ها به صدا درآورد، گفت: اقدامات فوری برای رفع نقاط حادثه‌خیز و بهسازی زیرساخت‌های جاده‌ای ضرورت دارد.

همکاری مشترک دانشگاه امیرکبیر با سازمان نظام صنفی رایانه‌ای

همکاری مشترک دانشگاه امیرکبیر با سازمان نظام صنفی رایانه‌ای

اجرای پروژه‌های تحقیقاتی-کاربردی کارآفرینانه و مشارکت در اجرای پروژه‌های پژوهشی محورهای همکاری دانشگاه صنعتی امیرکبیر با سازمان نظام صنفی رایانه‌ای استان تهران است که در انعقاد تفاهم نامه‌ای محقق می‌شود.

هوای پایتخت سالم است

هوای پایتخت سالم است

شرکت کنترل کیفیت هوای تهران اعلام کرد: شاخص کیفی هوای تهران در اولین روز آبان ماه روی عدد ۶۰ قرار گرفته است و در وضعیت سالم یا قابل قبول قرار دارد.

مخترع فیلتر بدون بوی سیگار ناپدید شد

مخترع فیلتر بدون بوی سیگار ناپدید شد

مرد جوان که مدعی است برادرش مخترع فیلتر بدون بوی سیگار بوده و به امریکا مهاجرت کرده است با شکایت پدر و برادرش به دادسرای جنایی تهران احضار شد.

نقش اولیا و مربیان را در تربیت فرزندانشان در مدرسه پررنگ کنیم

نقش اولیا و مربیان را در تربیت فرزندانشان در مدرسه پررنگ کنیم

رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزش و پرورش و نماینده وزیر با بیان اینکه باید نقش اولیا و مربیان را در تربیت فرزندانشان در مدرسه پررنگ کنیم، گفت: بازخوردگیری از ذی‌نفع اصلی در تربیت فرزندان، کارساز است‌. سال‌ها در نظام آموزش و پرورش از اخذ بازخورد و اصلاح مبتنی بر آن غفلت کرده‌ایم. دریافت نظر اولیا نسبت به عملکرد معلم مدرسه در الگوی مدرسه تراز یکی از موارد مورد توجه به شمار می‌آید.

آدم‌ربایی به خاطر یک گربه خانگی

آدم‌ربایی به خاطر یک گربه خانگی

گروه حوادث/ زن میانسال که بعد از مرگ گربه اش، برای انتقام نقشه آدم ربایی و شکنجه پرستار گربه هایش را طراحی کرده بود دستگیر شد.

با غذا پسردار نمی شوید

«ایران» از ضرورت رژیم غذایی سالم در باروری گزارش می دهد

با غذا پسردار نمی شوید

در فضای مجازی بسیار مشاهده می شود که رژیم غذایی غنی از گلوکز شانس پسردار شدن را افزایش می‌دهد، با حذف یا اضافه کردن برخی مواد غذایی می توانید پسردار شوید! اگر دختر می خواهیم فلان این مواد غذایی را مصرف کنید! یکی از موضوعات داغ و چالش برانگیز که از دیرباز تاکنون مورد توجه زوجین قرارداشته است تأثیر رژیم غذایی بر تعیین جنسیت جنین است. اما سوالی که همواره مطرح بوده این است که آیا استفاده از رژیم غذایی می تواند جنسیت جنین را تعیین کند؟ شکی نیست که تعادل در دریافت مواد غذایی و پرهیز از رژیم‌های غذایی مضر برای داشتن بارداری سالم و موفق ضروری است. یک متخصص تغذیه در حوزه ناباروری در مورد تبلیغات فضای مجازی برای تعیین جنسیت از طریق تغذیه می گوید: «نه تنها شواهد علمی قوی برای این ادعاها وجود ندارد بلکه حذف برخی مواد غذایی به امید افزایش شانس داشتن جنین پسر، می‌تواند به سلامتی مادر آسیب برساند.»

سفره صبحانه سالم در مدارس پایتخت

سفره صبحانه سالم در مدارس پایتخت

شهردار منطقه ۶ تهران گفت: طرح صبحانه سالم در مدارس پهنه مرکزی پایتخت به همت اداره سلامت معاونت امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری این منطقه به اجرا درآمد.

طرح طبقاتی کردن میدان ونک پایتخت کلید می‌خورد؟

طرح طبقاتی کردن میدان ونک پایتخت کلید می‌خورد؟

مدیرعامل سازمان مهندسی و عمران شهر تهران با بیان اینکه طرح طبقاتی کردن میدان ونک پایتخت یک اَبرپروژه است، گفت: برنامه طبقاتی شدن میدان در دستور کار نیست، بلکه طراحی به این شیوه‌ایست که یک زیرگذر و یا تونل طویل احداث خواهد شد تا چهارراه جهان کودک به خیابان شیراز واقع در ملاصدرا متصل شود.

انتصاب جدید در معاونت علمی ریاست‌جمهوری

انتصاب جدید در معاونت علمی ریاست‌جمهوری

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور، طی حکمی، دامون رزم‌جویی را به سمت سرپرست ستاد «توسعه اقتصاد دانش‌بنیان علوم و فناوری‌های گیاهان دارویی و طب سنتی» منصوب کرد.

آلودگی در کمین هوای پایتخت

آلودگی در کمین هوای پایتخت

شاخص لحظه‌ای کیفیت هوای پایتخت در آخرین روز مهرماه روی عدد ۹۵ قرار گرفته و هوا در وضعیت سالم اما در آستانه آلودگی است.