
روایت سارق ۱۵ میلیاردی؛
وقتی سرقت تنها راه کسب درآمد شد
۴۲ سال دارد اما داستان زندگیاش از زمانی شروع شد که نوجوان بود؛ راهی رفت که تنها منبع کسب درآمدش دزدی باشد و مسیر زندان را به خوبی بشناسد.

۴۲ سال دارد اما داستان زندگیاش از زمانی شروع شد که نوجوان بود؛ راهی رفت که تنها منبع کسب درآمدش دزدی باشد و مسیر زندان را به خوبی بشناسد.

رئیس پلیس فرودگاه استان کرمانشاه توصیههایی را به زائرین حج تمتع داشت و گفت: زائران از به همراه آوردن برخی گیاهان دارویی مانند ریشه شیرین بیان و برخی داروها مانند استامینوفن کدئین خودداری کنند.

فرمانده انتظامی رابر درباره حادثه تلخ خانوادگی که در این شهرستان رخ داده است، توضیحاتی ارائه کردد.

فرمانده انتظامی جهرم گفت: قاتلی که شب گذشته با ضربات چاقو دوست ۱۷ ساله خود را به قتل رسانده بود، دستگیر شد.

میزان ریزگرد در اهواز امروز جمعه طبق آخرین دادههای اداره کل محیط زیست خوزستان به شاخص ۲ هزار و ۱۵۹ میکروگرم (pm۱۰) رسیده است.

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور فراجا، از اعمال محدودیتهای ترافیکی در محورهای پرتردد کشور در روز جمعه ۱۲ اردیبهشت خبر داد.

رئیس مرکز ملی پیشبینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا از بارش رگبار و رعد و برق و گاهی وزش باد شدید موقت در برخی استانها طی امروز و فردا خبر داد.

فرمانده انتظامی استان کرمانشاه از دستگیری قاتل فراری خبر داد که صبح امروز (یازدهم اردیبهشت) در اقدامی جنونآمیز اقدام به قتل سه عضو خانوادهاش کرده بود.

مرکز اطلاعرسانی فرماندهی انتظامی استان البرز اعلام کرد: در پی وقوع یک فقره قتل در اخترآباد شهرستان کرج، رسیدگی به پرونده در دستور کار پلیس این شهرستان قرار گرفت.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان البرز از انسداد محور کرج-کندوان به دلیل انجام عملیات عمرانی به مدت ۱۰ روز خبر داد.

تصادف رانندگی در جاده اردبیل - خلخال پنج مصدوم برجا گذاشت.

عضو هیات علمی دانشگاه تهران خاطرنشان کرد: ۷۰ درصد تجرد قطعی در دختران بر اساس انتخاب بوده است و ۳۰ درصد آن ناشی از جبر بوده و تحت تاثیر تحولات فرهنگی و اجتماعی جامعه است.

رئیس اورژانس پیشبیمارستانی و مدیریت حوادث استان قزوین گفت: در پی وقوع یک تصادف زنجیرهای در محور دانسفهان هفت نفر مصدوم شدند.

فرمانده انتظامی شهرستان آمل از شناسایی و بازداشت متهم به قتل بانوی آرایشگر آملی در کمتر از ۱۲ ساعت در آن شهرستان خبر داد.

سخنگوی سازمان اورژانس استان تهران از حریق یک مکانیکی با ۴ مصدوم خبر داد.

سحرگاه روز سه شنبه نهم اردیبهشت ماه، کوروش رمضانی جوانی ۲۳ ساله که براثر سانحه تصادف به بیمارستان شهر رستم آباد منتقل شده بود، بدلیل کمبود امکانات درمانی جان خود را از دست داد.

رئیس انجمن متخصصین بهداشت حرفهای ایران با بیان اینکه حوادث شغلی دومین عامل مرگ و میر در ایران پس از تصادفات هستند، از عدم برآورد و انتشار آمار دقیق بیماریهای شغلی کارگران توسط وزارت بهداشت انتقاد کرد.

پسر جوان که در یک درگیری خونین در مغازه جگرکی مرتکب قتل شده بود، برای سومین بار پای میز محاکمه ایستاد.

فرمانده انتظامی شهرستان خدابنده گفت: مردی ۳۵ ساله با حضور در کلانتری ۱۱ این فرماندهی صراحتا به قتل همسرش اعتراف کرد.

حرکت دنده عقب خودروی پراید در اتوبان منجر به برخورد کامیون با خودرو و مرگ یک زن سالخورده شد.