
فرمانده پلیس راه خبر داد؛
۳ کشته در سانحه رانندگی مرگبار در جاده سرپل ذهاب
فرمانده پلیس راه سرپل ذهاب گفت: برخورد یک دستگاه پژو با کامیون کشنده در جاده سرپل ذهاب، حوالی روستای حبیبوند، سه کشته برجا گذاشت.

فرمانده پلیس راه سرپل ذهاب گفت: برخورد یک دستگاه پژو با کامیون کشنده در جاده سرپل ذهاب، حوالی روستای حبیبوند، سه کشته برجا گذاشت.

واژگونی پراید به دلیل خستگی و خوابآلودگی راننده، جان دو نفر را گرفت و یک نفر مصدوم روانه بیمارستان شد.

رئیس اورژانس فارس از مرگ ۳ نفر و مصدومیت ۹ نفر در دو حادثه رانندگی استان خبر داد.

رئیس سازمان آتشنشانی فردیس از مهار کامل آتشسوزی در یک برج مسکونی ۱۶ طبقه خبر داد.

توفان شدید همراه با بارندگی در عصر امروز، سبب قطع درختان و مسدود شدن مسیرها در درون شهر لامرد و همچنین قطعی برق برخی مناطق شهری و روستایی شد.

فرمانده انتظامی الیگودرز گفت: قاتل کمتر از یک ساعت در این شهرستان دستگیر شد.

حجت اله میرزایی گفت: در حال حاضر آنچه بازنشستگان به عنوان حقوق دریافت میکنند، هیچ تناسبی با سال ها خدمات فرد و همچنین نرخ تورم سالانه ندارد.

رئیس اورژانس یزد گفت: ۲ حادثه رانندگی موجب فوت یک نفر و زخمی شدن ۱۱ نفر در ۲ منطقه استان شد.

علی باقری جامخانه گفت: عملیات اطفا حریق در شهرستان نور ادامه دارد.

ضمن با اشاره فوت ۴ نفر در آتش سوزی نسیمشهر گفت: این حادثه که در منطقه حصارک پایین نسیمشهر رخ داد ۲ مصدوم نیز برجای گذاشت.

در ساعات اولیه روز سهشنبه هفتم تیرماه دکتر بهنام یغمایی در راهروی بیمارستان مورد حمله چهار نفر قرار گرفت.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری کرمانشاه گفت: آتشسوزی انبار ضایعات شرکت آبفا کرمانشاه مهار شده و نیروهای آتشنشانی اکنون در حال لکهگیری هستند.

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری نور با ابراز نگرانی از وزش باد و گسترش آتش سوزی در مراتع بخش کوهستانی بلده این شهرستان گفت که برای مهار آتش در خواست بالگرد و نیروهای مردمی شده است.

زلزله ۳ و نیم ریشتری شهر آستارا تاکنون هیچ گونه خسارت جانی یا مالی نداشته است.

مدیر روابط عمومی سازمان آتش نشانی مشهد در خصوص حریق بیمارستان قائم توضیح داد.

عبدالرحمن مرادزاده گفت: مهار حریق در کوه های گیسکون شهرستان دشتستان در حال انجام است.

معاون عملیات سازمان آتشنشانی مشهد گفت: ۲۳ نفر که بر اثر آتشسوزی یک ساختمان ویلایی در مشهد محبوس شده بودند، با کمک آتشنشانان نجات یافتند.

علی صباغی از وقوع حریق در یک اتوبوس مسافربری محور سمنان به مشهد محدوده گردنه آهوان خبر داد و گفت: مسافران خوشبختانه همگی در سلامت هستند.

پدر مقتول گفت: در حال ساخت یک خانه بودیم و قرار بود به هریک از فرزندانم سهمی بدهم؛ اما پسر کوچکم معتاد بود و برای اینکه این سرمایه را خرج مواد مخدر نکند تصمیم داشتم به او سهمی ندهم که به گروگانگیری یکی از نوههایم و قتل برادرش اقدام کرد.

شرکت کنترل کیفیت هوای تهران اعلام کرد: در حال حاضر کیفیت هوای تهران با شاخص ۱۵۴ در وضعیت قرمز و آلوده برای همه افراد جامعه قرار دارد.