نشریه آمریکایی با اشاره به موارد متعددی از اقدامات شکست خورده ترامپ، ازجمله هدف قرار دادن تاسیسات هستهای ایران که او آنها را با جنجال و سروصدا به پا کردن آغاز کرده، اما هرگز نتوانسته به سرانجام برساند، نوشت: ترامپ بر اساس کارهایی که به پایان میرساند قضاوت خواهد شد و این، نقطه قوت او نیست.
فارن پالیسی ارزیابی کرد؛ چرا جنگ علیه ایران نتیجهای معکوس برای اسرائیل و آمریکا داشت؟
دوازده روز جنگ بین اسرائیل و ایران، ویرانیهای گستردهای به جا گذاشت. با این حال، نتیجهای که به وضوح مشخص است این است: قمار جسورانه بنیامین نتانیاهو، نخستوزیر اسرائیل شکست خورد.
دونالد ترامپ، رئیسجمهور آمریکا، روز سهشنبه اعلام کرد که رژیم صهیونیستی با «شرایط لازم برای انجام» آتشبس ۶۰ روزه در غزه موافقت کرده است، که طی آن تلاشهایی برای پایان دادن به جنگ صورت خواهد گرفت.
اسکات بسنت وزیر خزانهداری آمریکا در اظهاراتی با اشاره به توافق تجاری امضا شده در تاریخ ۲۵ ژوئن (چهارم تیر) میان آمریکا و چین، ابراز امیدواری کرد که روند صادرات عناصر کمیاب معدنی از چین به آمریکا سرعت بگیرد.
روزنامه نیویورک تایمز در مطلبی، با مرور تحریمهای وضع شده علیه روسیه در دولت «جو بایدن»، فقدان تحریمهای جدید در دولت «دونالد ترامپ» را سبب پیشروی بیشتر ماشین جنگی کرملین در خاک اوکراین دانست.
نشریه انگلیسی گاردین در گزارشی با اشاره به اینکه حمله هوایی متجاوزانه و مخفیانه آمریکا به ایران منشور ملل متحد را نقض کرد، نوشت: مداخلات عجولانه دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا فقط جهان را خطرناکتر میکند.
چین با امضای قراردادی به ارزش یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار، مالکیت کامل معدن طلای «ریگورودوک» در شمال قزاقستان را به دست آورد. این اقدام بخشی از راهبرد کلان پکن برای گسترش نفوذ اقتصادی در آسیای مرکزی و تقویت جایگاه جهانی در صنعت استخراج طلا است.
دانشمندان در کره جنوبی موتوری ساختهاند که بهجای سیمهای مسی از نخهای نانولوله کربنی استفاده میکند. این موتور پنج برابر سبکتر از نمونههای معمولی است اما بازده مشابهی دارد. اگر این فناوری تجاریسازی شود، پهپادها بیشتر پرواز میکنند، خودروها کمتر انرژی مصرف میکنند و موتورهای هواپیما سبکتر میشوند.
در حالی که گمان میرفت تعرفههای ترامپ محدودیتهایی را برای فروش اسباببازیهای چینی ایجاد کند، لابوبوها نشان دادند که زمین این بازی همچنان در دست اژدهای سرخ است.
پس از بحران دیپلماتیک میان روسیه و آذربایجان، کرملین با «مایه تأسف» خواندن اقدامات تلافیجویانه باکو، هشدار داده که عملیات نهادهای انتظامی نباید دلیلی برای اعتراضهای دیپلماتیک باشد؛ موضعی که در باکو نشانه سیاست «ارباب-رعیتی» مسکو تلقی شده است.