آخرین اخبار جهان
ایران پذیرفته هرگز مواد هسته‌ای لازم برای ساخت بمب نداشته باشد

البوسعیدی:

ایران پذیرفته هرگز مواد هسته‌ای لازم برای ساخت بمب نداشته باشد

وزیر خارجه عمان با ابراز امیدواری نسبت به اینکه مذاکرات آنقدر پیشرفت کرده که آمریکا به دنبال اقدام نظامی علیه ایران نباشد، گفت که باید به مذاکرات زمان بیشتری داده شود تا هدف نهایی حصول بسته جامع توافق تحقق یابد.

گفت‌وگوی گروسی با هیات کنترل تسلیحاتی آمریکا درباره پرونده هسته‌ای ایران

گفت‌وگوی گروسی با هیات کنترل تسلیحاتی آمریکا درباره پرونده هسته‌ای ایران

«رافائل گروسی» مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی روز جمعه در وین با «کریستوفر یئو» معاون وزیر خارجه آمریکا در امور کنترل تسلیحاتی دیدار کرد تا درباره مسائل عدم اشاعه هسته‌ای از جمله در رابطه با ایران گفت‌وگو کنند.

پای طالبان پاکستان در میان است؟

بالا گرفتن درگیری میان اسلام آباد و کابل

پای طالبان پاکستان در میان است؟

پس از ماه‌ها درگیری و تنش میان اسلام‌آباد و کابل، بامداد جمعه ارتش پاکستان به شهرهای بزرگ افغانستان، از جمله کابل پایتخت این کشور حمله کرد. ذبیح‌الله مجاهد سخنگوی دولت طالبان، خبر بمباران شدن برخی مناطق کابل، قندهار و پکتیا توسط نیروی هوایی پاکستان را تأیید و از آغاز دوباره «عملیات گسترده تلافی‌جویانه» علیه مراکز نظامی پاکستان خبر داد. همزمان خواجه محمد آصف وزیر دفاع این کشور گفت که پاکستان «صبرش تمام شده» و اکنون وضعیت را «جنگی آشکار» می‌داند.

پربازدیدترین ها