ارتش یمن در بیانیه خود از ۵ مورد عملیات دریایی طی ۷۲ ساعت گذشته خبر داد و اعلام کرد که یک کشتی انگلیسی، دو کشتی رژیم صهیونیستی و چندین ناوشکن آمریکایی را هدف حملات موشکی و پهپادی قرار داده است.
گاردین نوشت: جانسون، از دیوید کامرون، وزیر امور خارجه انگلیس، به دلیل سکوت در برابر درخواست سیاستمداران و فعالان حقوقی این کشور برای محدود کردن فروش تسلیحات انگلیسی به (رژیم) اسرائیل انتقاد کرد.
شبکه تلویزیونی انگلیسی زبان «بیبیسی» در گزارشی با عنوان «جنگ غزه: تسلیحات اسرائیل از کجا می آید؟»، نوشت: اسرائیل باوجود اینکه خودش از صادرکنندگان تسلیحات است اما برای ادامه جنگ غزه، نیازمند واردات هواپیما، بمبهای هدایتشونده و موشک است.
«امیری مقدم»، سفیر کشورمان در پاکستان، با تاکید بر سیاست دولت سیزدهم برای تحکیم روابط با همسایگان، بر آمادگی ایران در خصوص توسعه همکاریهای دوجانبه در حوزه کشاورزی تاکید کرد.
نیویورک تایمز در مطلبی روند ارسال تسلیحات از آمریکا به سرزمینهای اشغالی را مطابق توافقی ۱۰ ساله دانسته و مدعی شده است که این اقدام در زمان ریاست جمهوری «باراک اوباما» به امضا رسیده است.
ماه هاست که غزه در آتش می سوزاد و هنوز جامعه جهانی در برابر این جنایت و نسل کشی بزرگ واکنش درخوری را به نمایش نگذاشته است. در این پرونده جنایت های صورت گرفته علیه مردم غزه بعد از عملیات طوفان الاقصی را به تحلیل می نشینیم
همزمان با افزایش احتمال حمله ایران به اهداف متعلق به صهیونیستها، در پی حمله تروریستی رژیم اسرائیل به سفارت ایران در سوریه، ترس و نگرانی جامعه و دولت صهیونیستی را فرا گرفته است.
«ژنرال چارلز فلین»، فرمانده ارتش آمریکا در اقیانوس آرام، از تصمیم واشنگتن برای استقرار سامانه موشکی کروز «تاماهاوک» و پدافندی «استاندارد ۶»، در منطقه موسوم به«هند-آرام»، با هدف کاهش تهدیدات امنیتی خبر داد.
بهدنبال یورش پلیس اکوادور به سفارت مکزیک در کیتو؛
دانشجویان معترض دانشگاه ولزلی ماساچوست، با برگزاری تظاهراتی در حمایت از مردم فلسطین، حضور «کلینتون» وزیر امور خارجه دولت «باراک اوباما» در محوطه این دانشگاه را محکوم کردند.