شبکه خبری سیانان گزارش داد: به باور آمریکا، رژیم صهیونیستی اسرائیل، آنقدر نیرو در شهر رفح متمرکز کرده که احتمال اجرای یک حمله زمینی تمامعیار را در روزهای آتی قوت میبخشد.
کارشناسان امور راهبردی رژیم اسرائیل، با اشاره به وضعیت نامطلوب حکمرانی در این رژیم اذعان کردند که اگر رژیم اسرائیل با همین فرمان جلو رود، آینده ای نخواهد داشت و باید منتظر فروپاشی و مهاجرت معکوس صهیونیست ها از سرزمین اشغالی فلسطین بود.
بعد از گذشت چیزی حدود ۵ ماه از طرح شکایت آفریقای جنوبی علیه اسرائیل به دلیل نسلکشی در غزه، حالا مصر در کنار سکوت جهان عرب هم اعلام کرده به این روند شکایت میپیوندد، این در حالی است که قاهره بارها هشدار داده در صورت حمله به رفح و به خطر انداختن مرز مصر حتی با کوچاندن مردم غزه به این کشور، قرارداد صلح مصر با اسرائیل را ملغی خواهد کرد.
«باسم نعیم»، از اعضای ارشد دفتر سیاسی جنبش حماس فلسطین، گفت: صهیونیستها و در راس آن «نتانیاهو»، از روز اول مذاکرات به دنبال آتشبس نبودند و مذاکرات به بنبست رسید.
سازمان دیدهبان حقوق بشر اعلام کرد: رژیم صهیونیستی دستکم هشتبار کاروانها و ساختمانهای امدادی را در نوار غزه، از اکتبر سال گذشته میلادی تاکنون هدف قرار داده است.
شهادت بیش از ۸۰ نفر در بمباران نوار غزه طی ساعات گذشته، هدف قرار دادن غیرنظامیان و کودکان در نوار غزه و حمله موشکی مقاومت فلسطین در غزه به شهرک اشغالی عسقلان در روز ۲۲۱ طوفان الاقصی از مهمترین تحولات اراضی اشغالی فلسطین است.
جمال بومن از اعضای مجلس نمایندگان آمریکا و به عنوان یکی از قانونگذاران کنگره، ضمن دفاع از شعار «از نهر تا بحر» معترضان حامی غزه که به معنای آزادی فلسطین است، آن را یهودستیزانه ندانست.