اقتصاد کانون موج جدید تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا است که در هفته جاری از رسانه های این کشور پخش می شود. در این تبلیغات دونالد ترامپ و کامالا هریس نامزدهای جمهوریخواهان و دمکرات ها در این انتخابات و متحدانشان پیامهای متضادی درباره علائم هشدار و فرصتهای اقتصادی ارائه میدهند.
وزیر خارجه ایران در دیدار با همتای قطری خود با اشاره به مذاکرات آتش بس در غزه و نقش قطر در این مذاکرات تاکید کرد: ایران از هرگونه توافقی که دوستان ما در مقاومت فلسطین و حماس بپذیرند، حمایت خواهد کرد.
جنبش مجاهدین فلسطین ضمن محکوم کردن اظهارات وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی مبنی بر احداث کنیسه در مسجدالأقصی، آن را بخشی از طرح یهودیسازی گسترده قدس دانست.
سفیر اسبق ایران در نروژ گفت: با توجه به اینکه مجموعه رفتارهای اروپا در قبال ایران منفی بوده، مقامات تهران به این نتیجه رسیدند که اگر قرار است دو طرف با یکدیگر تعامل داشته باشند اروپا باید سیاست درست، متوازن و دوستانهای با ایران داشته باشد.
دستیار ویژه رئیسجمهور روسیه با اشاره به سفر اخیر ولادیمیر پوتین رئیسجمهور این کشور به جمهوری آذربایجان گفت: موضوع کریدور شمال-جنوب و ساخت خط ریلی راهآهن رشت – آستارا با هدف دستیابی به هدفگذاری حمل و نقل انتقال ۱۵ میلیون تن بار از شاخه غربی این راهگذر از محوریترین موضوعات مطرح شده در این سفر بود.
مدیرکل وزارت بهداشت غزه با تاکید بر لزوم برقراری آتشبس برای واکسیناسیون کودکان غزه، هشدار داد که شیوع بیماریهایی چون فلج اطفال کشورهای همسایه را هم تهدید میکند.
سخنگوی وزارت خارجه ایران با اشاره به عملیات بزرگ حزبالله در عمق سرزمینهای اشغالی تاکید کرد که «افسانه شکست ناپذیری ارتش رژیم اسرائیل مدتهاست به شعاری توخالی تبدیل شده است».
وزیر امور خارجه ایران در پیامی درگذشت نخستوزیر اسبق لبنان را تسلیت گفت و نوشت: «مواضع محکم و روشن در حمایت از آرمان فلسطین و مقاومت در برابر رژیم غاصب صهیونیستی برگ زرین و ماندگار حیات سیاسی سلیم الحص» بود.