
۵ بالگرد اسرائیلی برای انتقال نظامیان مجروح به غزه اعزام شدند
یک رسانه عبری زبان فاش کرد، امروز شنبه پنج بالگرد برای تخلیه نظامیان مجروح از غزه در آنجا به زمین نشستند.

یک رسانه عبری زبان فاش کرد، امروز شنبه پنج بالگرد برای تخلیه نظامیان مجروح از غزه در آنجا به زمین نشستند.

وزیر امور خارجه کشورمان تاکید کرد: تلاشهای منطقهای برای توقف جنگ و نسل کشی در غزه جدیتر شده است

رهبر حزب حاکم محافظهکار انگلیس که در انتخابات شوراهای شهر شکست سنگینی را تجربه کرده و طبق تمام نظرسنجیها شانسی برای پیروزی در انتخابات سراسری آتی ندارد، در یادداشتی برای نشریه دیلیتلگراف ادعا کرد که کلید آبادانی و رونق اقتصادی کشور تنها در دست محافظهکاران است.

حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه کشورمان که به منظور شرکت در نشست سازمان همکاری اسلامی به گامبیا سفر کرده با سامح الشکری، وزیر خارجه مصر دیدار و گفتگو کرد.

شدت وحشیگری و کشتار شدید فلسطینیان از سوی ارتش رژیم صهیونیستی در نوار غزه باعث تمرکز افکار عمومی جهان بر تحولات غزه و بهویژه شهر رفح و تلاش برای جلوگیری از حمله به این شهر شده است.

منابع خبری گزارش دادند که پیشرفت قابل توجهی در مذاکرات بین حماس و رژیم اسرائیل بر سر آتش بس در غزه و توافق مبادله اسیران حاصل شده است.

همزمان با افزایش نگرانی مقامهای رژیم صهیونیستی درباره احتمال صدور حکم بازداشت برای «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر این رژیم و دیگر مقامات صهیونیست، سخنگوی ارشد کمیسیون اروپا تصریح کرد که تهدید دیوان بینالمللی کیفری قابل قبول نیست.

پس از تصمیم جمهوری ترینیداد و توباگو در به رسمیت شناختن کشور فلسطین، سازمان همکاری اسلامی از همه کشورهای جهان خواست تا کشور فلسطین را به رسمیت بشناسند.

پلیس کانادا سه مرد هندی را به اتهام قتل «هاردیپ سینگ نجار» رهبر جدایی طلب سیکهای کانادا در سال گذشته میلادی دستگیر کرد و گفت که در حال بررسی وجود یا عدم ارتباط آنها با دولت هند است.

وزارت بهداشت فلسطین اعلام کرد که شمار شهدای نوار غزه از هفتم اکتبر سال ۲۰۲۳ میلادی تاکنون، به ۳۴ هزار و ۶۵۴ نفر افزایش یافته است.

یک منبع مسئول در ارتش آمریکا فاش کرد، ۴۰ درصد از پهپادهای اسرائیلی سرنگون شده، توسط پدافند هوایی اسرائیل مورد هدف قرار گرفتهاند.

رئیس جمهور ترکیه گفت: ما(از تعلیق روابط تجاری با رژیم صهیونیستی )فقط یک هدف داریم و آن اینکه دولت نتانیاهو را که با حمایت نظامی و دیپلماتیک غرب خارج از کنترل است، مجبور به آتش بس کنیم.

یورش نظامیان صهیونیست به شهرک دیرالغصون در طولکرم و درگیری با مقاومت فلسطین، سفر هیئت قطری به قاهره برای گفتوگو درباره آتش بس در غزه و درخواست الجزایر برای برگزاری جلسه شورای امنیت درباره گورهای جمعی در غزه از مهم ترین تحولات فلسطین به شمار می رود.

رسانه های عمان از دیدار سفیر جمهوری اسلامی ایران در مسقط با معاون نخست وزیر در امور دفاعی عمان خبر دادند.

سخنگوی جنبش حماس از برگزاری تجمعات مردمی در سراسر جهان در حمایت از مردم غزه و محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی قدردانی و استقبال کرد.

منابع خبری بامداد شنبه گزارش دادند که نظامیان صهیونیست با یورش به طولکرم واقع در شمال کرانه باختری یک منزل مسکونی را تخریب کردند

آنتونی بلینکن وزیر خارجه آمریکا اذعان کرد که عملیات بزرگ ارتش اسرائیل در رفح خسارتی فراتر از حد انتظار به همراه خواهد داشت.

درخواست برقراری صلح در اوکراین طبق توافقات استانبول، قصد G۷ برای واگذاری ۵۰ میلیارد دلار از سود داراییهای روسیه به کییف ، مخالفت کامرون با اعزام نظامیان ناتو به اوکراین و هشدار مسکو درباره محدودیت تردد در بالیک، از رویدادهای مهم پیرامون جنگ هستند.

محمود مرداوی از رهبران جنبش حماس در اظهاراتی گفت که رژیم صهیونیستی به دلایل سیاسی داخلی هنوز نتوانسته است تصمیم لازم برای رسیدن به توافق آتشبس را اتخاذ کند.

لیندسی گراهام سناتور جمهوریخواه ایالت کارولینای جنوبی، گفت: تصویب توافق امنیتی میان واشنگتن و ریاض از سوی سنای آمریکا، مشروط به سازش عربستان سعودی با (رژیم) اسرائیل و عادیسازی روابط میان ریاض و تلآویو است.