«نایجل فاراژ» رهبر حزب راستگرای «اصلاح» انگلیس و از رفقای قدیم رئیس جمهوری منتخب آمریکا که این روزها تلاش میکند تا از نمد روابط شکراب دولت حزب کارگر انگلیس و «دونالد ترامپ» کلاهی برای خود بدوزد، ادعا کرده است که از رئیس جمهوری منتخب آمریکا برای سخنرانی در پارلمان انگلیس دعوت شده است؛ ادعایی که نه رئیس مجلس و نه دولت مستقر در لندن، تائید نکرده است.
یک رسانه صهیونیستی به کشته و زخمی شدن حدود ۲ لشکر از نظامیان ارتش رژیم اشغالگر در طول ۴۰۰ روز جنگ و کمبود هزاران نیرو در آن اذعان کرد و دلیل تمام مشکلات اسرائیل را ادامه ماندن نتانیاهو در قدرت دانست.
نماینده اتحادیه اروپا در کشور چین طی مراسمی به تنشهای اخیر تجارت بین دو طرف اشاره کرد و گفت که اتحادیه اروپا خواهان جنگ تجاری نیست ولی باید منافع طرف اروپایی رعایت شود.
کمیته ای متشکل از کارشناسان امنیت غذایی جهان درباره «احتمال قوی» بروز قریب الوقوع قحطی در شمال غزه، همزمان با ادامه محاصره این منطقه توسط رژیم صهیونیستی هشدار دادند.
تارنمای پولیتیکو نوشت، مقام های ارشد وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) نگران هستند که دونالد ترامپ رئیس جمهوری منتخب آمریکا «سی کیو براون» ژنرال ارشد نظامی ارتش را به دلیل سازگار نبودن او با طرح های رئیس جمهوری جدید اخراج کند.
پیروزی ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری امریکا، پیامدهای گستردهای برای اروپا خواهد داشت؛ از وعده تعلیق ناتو تا اتمام جنگ اوکراین و فشار بر اتحادیه اروپا و تقویت دولتهای راستگرا و متعاقباً نقض پیمانهای جمعی.
حزب الله لبنان اعلام کرد که پایگاه ستیلا ماریس (پایگاه استراتژیک و کنترل دریایی در سواحل شمالی) نیروی دریایی ارتش رژیم صهیونیستی را در شمال غربی حیفا با موشکهای منحصر به فرد هدف قرار داده است.
رئیس حزب اردوگاه ملی رژیم صهیونیستی از اقدام نتانیاهو در اخراج وزیر جنگ این رژیم انتقاد کرد و گفت: ما علیه تلاشهای نخستوزیر برای زیر پا گذاشتن قوانین مقابله خواهیم کرد.
قیمت طلا امروز پنجشنبه (۷ نوامبر) با تقویت دلار آمریکا پس از پیروزی دونالد ترامپ در انتخابات، در حالی که تمرکز سرمایهگذاران به تصمیم آتی فدرال رزرو برای کاهش نرخ، معطوف شد، برای حرکت با مشکل مواجه شد.