با وجود گذشت ۸ ماه از آغاز کشتار و جنایت رژیم صهیونیستی در غزه، اکنون این رژیم در یک هزارتوی سیاسی، دیپلماتیک، امنیتی، اجتماعی و نظامی قرار دارد؛ وضعیتی پیچیده و متناقض که امکان تصمیمگیری و اتخاذ یک راهبرد درست را از نتانیاهو و دیگر مقامات کابینهاش گرفته است.
همزمان با سخنرانی بایدن در ضیافت سالانه انجمن خبرنگاران در کاخ سفید، گروههایی از فعالان رسانهای و حقوق بشری نسبت به حمایت دولت ایالات متحده از جنایات رژیم صهیونیستی در غزه، دست به اعتراض زدند.
کشورهای منطقه و برخی از اعراب که بعد از جنگهای متوالی گذشته و بهخصوص جنگ ناکام در سوریه، با صرف هزینههای گزاف به اهداف باطنی و آشکار خود نائل نشدند، امروزه رویکرد منفعت طلبی اقتصادی و سیاسی و همچنین ایجاد ثبات در منطقه را در اولویت سیاستگذاریهای خود قرار داده و از این رو، توقف جنگ در غزه را محور رایزنیهای دیپلماتیک کردهاند.
معاون سیاسی ریاست الوزرای حکومت سرپرست طالبان در دیدار با سفیران افغانستان در ایران و امارات متحده عربی گفت که این حکومت خواهان روابط مثبت با جهان و کشورهای همسایه است.
بالا گرفتن انتقادات به نخستوزیر اسرائیل به دنبال تشدید جنگ غزه و اعلام برنامه برای حمله به رفح حالا کار را به جایی رسانده که دیگر استعفا و کنارهگیری چاره کار نیست و برخی میگویند ممکن است گزینه حذف فیزیکی در دستور کار نتانیاهو قرار گرفته باشد.
همزمان با تهدید مقام های رژیم صهیونیستی درباره آمادگی برای حمله به رفح در جنوب غزه، رئیس سابق بخش عملیات ارتش رژیم صهیونیستی، در این باره به شدت هشدار داد.