اعتراض دانشجویان دانشگاههای ایالات متحده، مدتی است به مهمتین خبر این روزها تبدیل شده، اعتراضاتی که خیلی از این دانشجویان را راهی زندان کرده است، جامعه هنری آمریکا که تا پیش از این اعتراضات ایران صدایشان بلند شده بود، اینبار برای اعتراضات دانشجویی آمریکا مهر سکوت بر لب زدهاند.
«یائیر لاپید»، رئیس ائتلاف اپوزیسیون در پارلمان صهیونیستها، زیادهخواهی کابینه نخست وزیر این رژیم و رویکرد سران دو حزب افراطی «عوتسما یهودیت» و «صهیونیسم دینی» در کابینه را، مانع دستیابی به آتشبس در غزه دانست.
وزیر امور خارجه کشورمان، در پیامی خطاب به «نادلی پاندور»، وزیر همکاری و روابط بین المللی آفریقای جنوبی، گفت: مایلم بر اهمیت استمرار همکاریهای دو کشور، در عرصههای بینالمللی در کنار توسعه روابط دوجانبه تاکید کنم.
وزارت امور خارجه جمهوری تاجیکستان به خاطر سختگیری اخیر مسکو برای ورود تاجیکان به قلمرو روسیه، به شهروندانش هشدار داد که به طور موقت از سفر به خاک روسیه خودداری کنند.
به گفته رئیس صهیونیست شورای موسوم به «ماروم هجیلیل»، شهرکنشینان صهیونیست خواهان بازگشت به مناطق زندگی خود هستند، چرا که بیش از ۲۰۰ روز است آواره شدهاند.
«علی ابو یاسین»، رئیس دفتر سیاسی جماعت اسلامی لبنان، از هماهنگی میان مبارزان این گروه با مقاومت فلسطین در لبنان و حزب الله، در نبرد با صهیونیستها خبر داد.
«سناتور مشاهد حسین سید»، نماینده پاکستان، در کنفرانس بینالمللی فلسطین در استانبول، گفت: مقاومت مسلحانه فلسطین از جمله حماس، در برابر اشغال وحشیانه اسرائیل بر اساس قوانین بینالمللی و منشور سازمانملل، کاملاً موجه است.
شنبه، یکم اردیبهشت، اسماعیل هنیه در استانبول با رجب طیب اردوغان دیدار کرد. این دیدار وجوه مهمی دارد. پس از گمانهزنیها مبنی بر انتقال دفتر حماس از قطر به این کشور، این دیدار میتواند پیامی را برای کشورهای منطقه داشته باشد، اما پرواضح است که ترکیه از مهمترین مبادی اسرائیل برای صادرات و واردات بوده است.
عراق، لبنان و یمن حملات به صهیونیستها را شدت بخشیدند
پس از گذشت حدود ۷ ماه از آغاز طوفانالاقصی و حملات جنونآمیز رژیم صهیونیستی در حق مردم غزه، گروههای مقاومت با وجود فشارهای سیاسی و نظامی امریکا و متحدان آن، نه تنها تنور حملات علیه مواضع جبهه صهیونیستی را حفظ کرده بلکه با گذر زمان، توانمندیهای بیشتری از خود را به معرض نمایش گذاشتهاند.
همزمان با پایان سفر وزیرخارجه امریکا به چین، دولت فیلیپین انعقاد توافق با پکن پیرامون جزایر مورد مناقشه را رد کرد و در مقابل، مخالفان دولت در مانیل نیز یک ائتلاف ضدامریکایی تشکیل دادند و نسبت به تبدیل فیلیپین به میدان جنگ نیابتی امریکا با چین هشدار دادند.
با تداوم و تشدید جنایات بیسابقه رژیم صهیونیستی در باریکه غزه، علاوه بر تبعات سیاسی و حقوقی و همچنین فشارهای جدی رسانهای و افکار عمومی که حتی به جنگ جامعه امریکا با دولت بایدن هم منجر شده است و معترضین به کشتار صهیونیستها، سنگر دانشگاههای امریکا را تسخیر کردند، فضایی را به وجود آورده که حتی محافل آکادمیک و علمی هم به دنبال بایکوت چهرههای صهیونیست هستند.