آخرین اخبار جهان
مکرون: حمله اسرائیل به رفح باید متوقف شود

مکرون: حمله اسرائیل به رفح باید متوقف شود

«امانوئل مکرون»، رئیس جمهوری فرانسه برخلاف حمایت‌های بی‌دریغ همیشگی از رژیم صهیونیستی، با تاکید بر اینکه از انجام حملات اسرائیل در رفح خشمگین است، گفت: این عملیات باید متوقف شود.

تحلیلی بر دیپلماسی ترحیم/ برنامه‌های اسرائیل شکست خورد

در گفتگوی قنادباشی با ”ایران آنلاین” ؛

تحلیلی بر دیپلماسی ترحیم/ برنامه‌های اسرائیل شکست خورد

جعفر قناد‌باشی کارشناس حوزه خاورمیانه اظهار داشت: هر مقام خارجی که در پی حادثه بالگرد رئیس‌جمهور و شهادت ایشان پیام تسلیت فرستاد یا در مراسم حضور پیدا کرد، برای اسرائیل به منزله شکست برنامه‌های وسیع تبلیغاتی علیه ایران بود و این طبیعی است که از افزایش روابط ایران در منطقه و بالاتر رفتن قدرت نفوذ جمهوری اسلامی نگران و ناراحت باشند.

میراث «امیرعبداللهیان» برای بوسنی و هرزگوین چه بود؟

میراث «امیرعبداللهیان» برای بوسنی و هرزگوین چه بود؟

از زمانی که موضوع به رای‌گذاشتن قطعنامه‌ای درباره محکومیت نسل‌کشی در سربرنیتسا در سال ۱۹۹۵ میلادی و تعیین یازدهم جولای به عنوان روز گرامی‌داشت یاد قربانیان این نسل‌کشی در مجمع عمومی سازمان ملل مطرح شد، تلاش‌های موافقان و مخالفان آن برای یارکشی از کشورها در اردوی خود قوت گرفت.

مقابله عربستان با فشارهای آمریکا برای عادی‌سازی روابط با صهیونیست‌ها

تحلیلگر عرب تشریح کرد:

مقابله عربستان با فشارهای آمریکا برای عادی‌سازی روابط با صهیونیست‌ها

«عبدالسلام بنعیسی»، تحلیلگر جهان عرب از مقابله عربستان با فشارهای آمریکا برای عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی خبر داد و نوشت: به نظر می‌رسد ریاض توانسته است که خود را از زیر این فشارها رها کند.