دفتر یادبود قربانیان حادثه بندر شهید رجایی بندرعباس به میزبانی سفارت جمهوری اسلامی ایران در پایتخت پاکستان گشایش یافت و شماری از سفیران، دیپلماتهای خارجی و شخصیتهای پاکستانی این سانحه را به ملت و دولت ایران تسلیت گفتند.
خبرگزاری بلومبرگ در گزارشی به نقل از سه منبع آگاه در کرملین که خواستند نام آنها فاش نشود، نوشت: ولادیمیر پوتین رئیسجمهور روسیه الحاق چهار منطقه اوکراین را شرط پذیرش هر توافق صلحی قرار داده است.
پس از آنکه سفارت رژیم صهیونیستی ورود دو گروه فرانسوی شامل مقامات منتخب پاریس را به سرزمینهای اشغالی منع و ادعا کرد که این گروهها با یک سازمان تروریستی مرتبط هستند، وزارت خارجه فرانسه امروز (سهشنبه) این تصمیم را «غیرقابل قبول» خواند.
معاون شورای امنیت ملی روسیه امروز(سهشنبه) گفت: اعضای جدید سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) بهطور خودکار به عنوان اهدافی برای نیروهای مسلح روسیه تبدیل شدهاند.
سخنگوی کرملین با اشاره به اعلام آتشبس سه روزه از سوی ولادیمیر پوتین رئیسجمهور روسیه از شامگاه ۱۷ تا ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ گفت: اوکراین هنوز هیچ واکنشی به این پیشنهاد نشان نداده است.
وزارت بازرگانی چین در واکنش به خبر بازگشت سه فروند هواپیمای ۷۳۷ مکس به شرکتهای هواپیمایی چین توسط شرکت بوئینگ آمریکا، اعلام کرد که جنگ تعرفهای آغاز شده توسط آمریکا بازار حملونقل هوایی دو کشور را مختل کرده است.