
آمریکا: به عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل رای منفی خواهیم داد
پنجشنبه شب، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا، گفت: ایالات متحده در رایگیری شورای امنیت، به عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل رای منفی خواهد داد.
پنجشنبه شب، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا، گفت: ایالات متحده در رایگیری شورای امنیت، به عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل رای منفی خواهد داد.
پنجشنبه شب، حزب الله لبنان اعلام کرد که دو محل تجمع نیروهای نظامی رژیم اسرائیل در شهرک یرئون، در مرزهای شمالی را، با موشک هدف قرار داد.
رئیسجمهور ترکیه گفت: کشورهای غربی که به عملیات ایران به اسرائیل اعتراض کردند، باید یک صدا به تلآویو بگویند که جنایتهایش را در غزه تمام کند.
تصاویر انهدام سامانه راداری کشف توپخانه ارتش رژیم صهیونیستی در پایگاه هوایی «مرون»، در شمال فلسطین اشغالی، توسط حزب الله لبنان پخش شد.
وزیر امور خارجه ایران در نشست شورای امنیت سازمان ملل، گفت: رژیم اسرائیل باید وادار شود از تکرار هرگونه ماجراجویی نظامی علیه منافع جمهوری اسلامی ایران دست بردارد.
یک منبع آگاه گفت: نیروگاه اتمی دیمونا جزو اهداف عملیات تنبیهی اخیر نبوده با این حال هیچ نقطهای در اراضی اشغالی نیست که در تیررس ما نباشد.
براساس اعلام وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه، شمار شهدا از زمان آغاز تجاوز رژیم صهیونیستی به این منطقه، به ۳۳ هزار و ۹۷۰ تن افزایش یافته است.
معاون امور بینالملل وزارت دفاع روسیه، گفت: نیروهای مسلح ایران در عمل ثابت کردند که در دفاع از منابع و کشور خود قاطعیت بسیار بالایی دارند.
سخنگوی وزارت خارجه گفت: اگر کشورهای عضو گروه هفت واقعاً به دنبال ثبات و آرامش پایدار در غرب آسیا و دریای سرخ هستند، به جای اتهامزنی، در مقابل تجاوزهای رژیم اسرائیل بایستند.
گردانهای قدس اعلام کرد که یک پهپاد ارتش اشغالگر را در جنین در کرانه باختری به کنترل خود درآورده است.
حزب الله لبنان، پایگاه های نظامیان صهیونیست در اراضی اشغالی شبعا و شمال فلسطین اشغالی را هدف حمله موشکی قرار داد.
بنابر اعلام وزارت دفاع روسیه، در درگیریهای بین ارتش روسیه و اوکراین، در شبانهروز گذشته صدها نیروی نظامی اوکراینی کشته شدند.
امروز پنجشنبه، دبیرکل سازمان ملل، در نشست شورای امنیت درباره اوضاع جاری در خاورمیانه هشدار داد و با بیان اینکه این منطقه بر لبه پرتگاه قرار گرفته است، گفت: تنها یک اشتباه محاسباتی در این منطقه می تواند برای سراسر جهان فاجعه بار باشد.
بنابر اعلام وزارت خزانهداری آمریکا، ۱۶ فرد و دو نهاد مرتبط با سپاه پاسداران و برنامه پهپادی و صنایع فولاد ایران، به اتهام مشارکت در عملیات تلافی جویانه ایران علیه اسرائیل، از سوی این کشور تحریم شد.
براساس اعلام انگلیس، ۱۳ نهاد ایرانی، از جمله ستاد کل نیروهای مسلح و نیروی دریایی سپاه پاسداران ایران، در ارتباط با عملیات موشکی و پهپادی به اسرائیل، به فهرست تحریمهای این کشور اضافه شد.
قائم مقام وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در امور بین الملل در سخنان ویدیوکنفرانس در هشتمین اجلاس وزیران علوم سازمان همکاری شانگهای، هشت پیشنهاد ایران برای توسعه همکاریها با کشورهای عضو این سازمان را عنوان کرد.
سید عبدالملک الحوثی، گفت: پاسخ ایران به صهیونیست ها قوی و سریع بود و این قاعده درگیری را تثبیت کرد که هرگونه تجاوزی، با پاسخ مواجه خواهد شد.
وزیر امور خارجه کشورمان، با هشدار نسبت به هرگونه ماجراجویی توسط رژیم صهیونیستی، گفت: ایران هرگونه خطای محاسباتی این رژیم را با شدت بیشتری پاسخ خواهد داد.
مقام ارشد دفتر ریاست جمهوری آذربایجان، گفت: نیروهای حافظ صلح روسیه از قرهباغ کوهستانی خارج می شوند.
سخنگوی وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه، گفت؛ ارتش رژیم صهیونیستی اقدام به اعدام مستقیم کادر درمانی و بیماران در بیمارستان شفا و بیمارستان های شمال غزه کرد.