آویگدور لیبرمن در واکنش به هشدار جو بایدن در خصوص تعلیق ارسال مهمات به اشغالگران گفت: در گذشته نیز با آمریکا اختلافاتی وجود داشت اما ما هرگز آنها را به یک نبرد عمومی و علنی تبدیل نکردیم.
خبرنگار النشره در جنوب لبنان گزارش داد که بر اثر حمله پهپاد اشغالگران به تیمی از کارمندان شرکت «تاچ» که با همراهی ارتش و دفاع مدنی لبنان مشغول تعمیر و صیانت یکی از ایستگاههای انتقال نیرو در این شهر بودند، ۲ تن شهید شدند.
مقامات صهیونیست برخلاف ادعای بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اشغالگر که تهاجم رفح را نقطه عطف مهمی برای رویای از بین بردن حماس و دستیابی به «پیروزی مطلق» توصیف کرده بود، حضور چهار گردان حماس در رفح در جنوب نوار غزه در نزدیکی مرز مصر را رد کردند.
تلاش اروپا برای کنترل بیشتر تحریمهای ضدروسی، اعتراف نخست وزیر لهستان به حضور نظامیان ناتو در اوکراین، واکنش مسکو به این مسئله و سخنان دبیرکل ناتو مبنی بر اینکه کییف اصلاً درخواست اعزام نیرو نکرده، از جمله مهمترین رویدادها پیرامون جنگ هستند.
جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) برای تشدید حمایت از اسرای فلسطینی دربند رژیم صهیونیستی فراخوان داد و اعلام کرد که بر عهد خود برای آزادی اسرا پایبند است.
وزارت خارجه کویت در بیانیهای حمله شهرک نشینان صهیونیست به دفاتر آژانس امداد و کاریابی سازمان ملل متحد برای آوارگان فلسطینی (آنروا) در قدس شرقی را محکوم کرد.
جنگ در غزه در حالی به ۷ ماهگی خود نزدیک میشود که بمباران مناطق شمالی غزه تشدید شده و اشغالگران به شکل دیوانهوار خانههای مسکونی شهر غزه را هدف قرار میدهند.
دونالد تاسک نخستوزیر لهستان، گفت: نیروهای سازمان پیمان آتلانتیک شمالی همین حالا هم در اوکراین حضور دارند و به کییف کمک میکنند اما ناتو نمیخواهد مستقیماً در درگیری با روسیه دخالت کند.
فرمانده نیروهای نظامی ایالات متحده در خاورمیانه (سنتکام) در سفر به پاکستان با فرمانده ارتش این کشور دیدار و دو طرف پیرامون وضعیت امنیت منطقه و همکاریهای دو جانبه نظامی با یکدیگر رایزنی کردند.
«بن رودز» مشاور سابق باراک اوباما رئیس جمهور دموکرات پیشین آمریکا خواستار « ورود مجدد و سریع به دیپلماسی» با ایران شد و گفت: آمریکا بر سر برنامه هسته ای ایران باید دوباره وارد دیپلماسی با ایران شود.
تارنمای «اینترسپت» طی گزارشی نوشت، همزمان با تصمیم جو بایدن برای تعلیق ارسال تسلیحات به رژیم اسرائیل در صورت تداوم حمله به رفح، کمیته روابط عمومی آمریکا-رژیم اسرائیل (آیپک)، کنگره را برای تداوم حمایت از حملات این رژیم تحت فشار قرار داده است.
جان کربی سخنگو و هماهنگ کننده ارتباطات راهبردی شورای امنیت ملی کاخ سفید اعلام کرد: ما از یک عملیات زمینی بزرگ در رفح، حمایت نمی کنیم و روش های جایگزینی را برای شکست حماس پیشنهاد کردهایم و گفتگو با اسرائیل ادامه دارد.
«تام کاتن» سناتور تندرو جمهوریخواه از آرکانزاس خواستار استیضاح جو بایدن، رئیسجمهور آمریکا به دلیل عدم ارسال تسلیحات به اسرائیل به دلیل آغاز حمله زمینی این رژیم به رفح شد.
وزارت دفاع آمریکا بطور علنی اعلام کرده است که بیش از ۵۰ هزار گلوله توپ ۱۵۵ میلی متری M۷۹۵ به اسرائیل از زمان عملیات طوفان الاقصی در هفتم اکتبر ۲۰۲۳ برابر با ۱۵ مهر ۱۴۰۲ تاکنون ارسال کرده؛ گلولههای بزرگی که در سیستمهای هویتزر استفاده میشوند.