شاخص شامخ در مهرماه ۱۴۰۳ برای ششمین ماه متوالی زیر عدد ۵۰ ثبت شده، اما به واسطه بهبود شرایط فعالیتهای صنعتی در مهرماه به واسطه رشد تأمین برق، شرایط کلی شامخ بهبود پیدا کرده و انتظارات فعالان اقتصادی را از شرایط تولید در آبانماه ارتقا داده است.
رئیس سازمان نظام پرستاری با گلایه از آنچه «تغییر در فرمول پرداخت اضافهکار پرستاران از سوی شورای حقوق و دستمزد» خواند، گفت: اغلب پرستاران کشور نیروی جوان هستند و با این فرمول، مبلغ اضافهکاری برای پرستارانی که حدود ۱۰ سال سابقه کار دارند به طور میانگین ۶۵ تا ۶۷ هزار تومان خواهد بود و با مبلغ ۸۵ هزار تومان اعلامی مسئولان فاصله دارد.
مدیر عامل خبرگزاری جمهوری اسلامی در پیامی ضمن تسلیت درگذشت زنده یاد «منصوره قدیری جاوید»، از او به عنوان خبرنگار و پژوهشگری تلاشگر و دلسوز از خانواده ایرنا یاد کرد که بیش از دو دهه با نیکنامی در بخش پژوهش خبرگزاری خدمت کرده است.
توسعه همکاریها و روابط اقتصادی ایران و قطر با سفر اخیر مسعود پزشکیان به این کشور، وارد فاز جدیدی شده است. مبنای افزایش تجارت و ارتقای سطح مبادلات بین دو کشور بر پایه توسعه حملونقل طرحریزی شده است. با توجه به اتصال دریایی ایران و قطر، تکمیل زیرساختهای بندری و دریایی در رأس همکاریهای دوجانبه قرار گرفته است.
همهساله با ورود به فصل سرما با افزایش مصرف گاز در بخش خانگی و تجاری مواجه هستیم که همین امر موجب میشود، سهمیه گاز نیروگاههای تولید برق محدود شود. از همین رو، برخی نیروگاهها (۱۴ نیروگاه) برای تأمین سوخت خود اقدام به مازوتسوزی میکنند که منجر به آلودگی هوا میشود.
آیینی برگزار شد با یاد سیدالشهدای ضاحیه، بزرگداشت مردی که اسم و رسمش برای همیشه در تاریخ مبارزات فلسطین و لبنان جاودانه شد، همه آمده بودند از وزیر و وکیل گرفته تا آنهایی که ردای هنر بر تن دارند و شاید روزگاری داستان زندگی مردی را که همه جوانیاش در راه مبارزه علیه اسرائیل گذشت، به تصویر بکشند.
رئیس ستاد کل نیروهای مسلح عربستان روز گذشته به تهران آمد
اقتصاد بسیاری از کشورهای توسعهیافته دنیا متکی بر دریاست که بیش از ۵۰ درصد درآمد ناخالص آنها از این طریق تأمین میشود. بیش از ۸۰ درصد شهرهای بزرگ جهان که در حال حاضر بهعنوان قطبهای تجاری شناخته میشوند، در مناطق ساحلی قرار دارند و این امر نشانگر نقش مهم اقتصاد دریامحور در رشد و رونق اقتصادی است.
کمتر کسی به این واقعیت توجه میکرد که این مسأله پیچیده، راهحل ساده ندارد. دولتها هم عصای جادویی ندارند که با یک تصمیم، یا در یک شب و با یک دستور، همه چیز را حل کنند. کاری که دولت پزشکیان کرد، ابتدا به رسمیت شناختن مسأله بود. اصلاً دولت پذیرفت که مسألهای وجود دارد. دولت ابتدا تصمیم گرفت و بعد اعلام کرد. تا اینجا دولت پزشکیان یک سیگنال روشن برای مردم فرستاده است: ما در حوزه برق دچار بحران هستیم و بین تأمین انرژی مردم و تأمین سلامت مردم، مجبور به انتخاب شدیم. منتقدان این تصمیم ادله خود را دارند، اما در یک موضوع ملی، نفعبرندگان چه کسانی هستند و زیاندیدگان چه کسانی؟ چگونه و با چه تصمیمی میتوان میان این دو گروه توازن برقرار کرد؟ اصلاً میان نفع و زیان این تصمیم، یعنی مصرف برق یا تنفس مازوت توازنی هست؟ یا اینکه چطور شد که ما مجبور به این انتخاب دشوار شدیم؟
از وفاق ملی در دل شرایط جنگی تا مواجهه صادقانه با بحرانهای کشور
شنبه گذشته، با احتساب آغاز رسمی دوران ریاست جمهوری مسعود پزشکیان پس از مراسم تحلیف او در برابر نمایندگان مجلس شورای اسلامی، دولت چهاردهم از مرز صد روزگی گذشت. بازه زمانی که به سنت بر جای مانده از دولت یازدهم به فرصتی برای مرور دستاوردهای قوه اجرایی کشور از حیث اثرات تغییر کارگزاران اجرایی بر روندها و رویکردها و نیز تحقق اهدافی که میتوانند به نحوی جنبه ملموس داشته باشند، تبدیل شده است.
دفتر «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی اعلام کرد که حماس و حزب الله، اسناد درز یافته از نشستهای حساس مقامات این رژیم را به دست آوردهاند و هیچ گونه تحقیقی در این باره انجام نشده است.
رئیس جمهور کشورمان و ولیعهد پادشاهی سعودی در گفتگوی تلفنی ضمن بررسی آخرین وضعیت روابط دو کشور اظهار امیدواری کردند که همکاریهای فیمابین بیش از پیش گسترش یابد.