«تنوع فرهنگی» یکی از مهمترین مسائلی است که پس از گسترش استفاده از فضای مجازی، افراد در زیست روزمره خود بیش از گذشته با آن مواجه میشوند. دیدن نوع خاصی از شادی یا عزاداری، وجود یک رسم خاص، نوعی از گویش در یک منطقه و... همگی در سایه این «تنوع فرهنگی» پدید آمده است؛ موضوعی که البته تنها آشنایی با آن کافی نیست و لازم است تا افراد مهارتِ گفتوگو برای زندگی مسالمتآمیز با وجود تفاوتها را نیز بیاموزند. روندی که با توجه به وجود قومیتهای مختلف در کشور ما از اهمیت بالایی برخوردار است.
رئیس انجمن تخصصی صنایع همگن نیرو محرکه و قطعه سازان خودرو کشور، قیمتگذاری دستوری را آفت صنعت خودرو عنوان کرد و گفت: به منظور ارتقای کمی و کیفی تولیدات خودروسازان نیازمند حذف قیمتگذاری دستوری و ایجاد رقابت در بازار هستیم.
مرور خاطرات گذشته، بخش مهمی از زندگی هر کسی است. گاهی تماشای یک عکس قدیمی، دیدن یک دوست، یک سفر، یک ماجرا و حتی تغییر فصول میتواند ما را به گذشته پیوند دهد. یکی از آنها تغییر فصلها و زنده شدن خاطرات با کرسیهای قدیمی است.
مرکز مدیریت راه های کشور اعلام کرد: برخی از محورهای استان های تهران، البرز، مازندران، آذربایجان غربی، ایلام، کردستان، کرمانشاه، چهارمحال و بختیاری، همدان، قم، مرکزی، لرستان و اصفهان با بارش باران همراه است.
بارش باران و وزش باد که از عصر گذشته در پایتخت شروع شد هم نتوانست آلودگی را از هوای پایتخت دور کند و کیفیت هوا در صبح سهشنبه همچنان در شرایط ناسالم و آلوده برای گروههای حساس قرار دارد.
جیم لینزی، یکی از اعضای برجسته در زمینه سیاست خارجی ایالات متحده در شورای روابط خارجی، در یک برنامه رادیویی یا پادکست به نام «The President’s Inbox» با استیون کوک، همکار ارشد مطالعات خاورمیانه و آفریقا در همان شورا، درباره تأثیرات انتخاب دوباره دونالد ترامپ و سیاست خارجی او در خاورمیانه بحث کرده اند.
کارشناس بازار خودرو با اشاره به اعلام قیمت جدید محصولات دو شرکت خودروسازی ایران خودرو - سایپا به «ایران» گفت: تعدادی از مدلهای خودرویی بیش از یک سال و بخش دیگری از مدلها بیش از هشت ماه بود که تغییر قیمت نداشت و این فاصله مدت زمانی باعث شد که مقدار افزایش قیمت قابل توجه جلوه دهد. همچنین اگر اصلاح قیمتها در بازههای کوتاه مدت و به صورتی فصلی و بر اساس نرخ تورم و ارز در کشور صورت بگیرد این روش معقولانهتر خواهد بود و شاهد رفتارهای هیجانی، شوک قیمتی و انتظارات تورمی در بازار خودرو نخواهیم شد.
عضو سابق شورای رقابت در خصوص افزایش و اصلاح قیمت ۳۰ درصدی خودرو به «ایران» گفت: وقتی در بازاری تمرکز بالا یعنی انحصار وجود داشته باشد و از طرفی در این بازار قیمتگذاری دستوری داریم، نمیتوان حدس زد کدامیک در کامیابی یا ناکامی صنعت مؤثرتر است.
سود اصلاح قیمت می تواند هم به جیب مردم برود و هم خودروساز
ایران خودرو و سایپا قیمت محصولات تولیدی خود را افزایش دادند. این افزایش قیمت در حالی رقم خورده که دولت چهاردهم حدود ۱۰۰ روز است که سکان هدایت کشور را در دست گرفته است. در نگاه اول افزایش قیمت خودرو در مبدأ کام طرف تقاضا را تلخ کرد. مصرف کنندگان معتقدند افزایش قیمت خودرو به فاصله کوتاهی روی قیمتهای بازاری نیز اثر گذاشته و شاهد رشد قیمتها در بازار خودرو خواهیم بود. اما به نظر میرسد قیمت کارخانهای خودرو به میزانی که افزایش یافته، چندان مورد پسند طرف عرضه نیز نباشد.
ایران و اروپا همزمان با اوجگیری بحران دیپلماتیک به گفتوگو روی میآورند؟
آنچه امروز از بطن رابطه پرفراز و فرود ایران و پایتختهای اروپایی به ضمیر ناخودآگاه تاریخ متبادر میشود، گزاره مهم اهمیت «بازی در حیاط بزرگان» است؛ گزارهای که نقش تاریخی «شارل موریس دو تالیران»، وزیر مخلوع ناپلئون بناپارت در کنگره وین ۱۸۱۴ و طوفانی را که در این نشست به پا کرد، یادآور میشود آنهم در حالی که در میان نمایندگان کشورهای سرمست از پیروزی هیچ پشتوانهای نه در زمین جنگ و نه در وضعیت سیاسی پایتخت فرانسه داشت و نه حتی کارت دعوتی برای حضور در کنفرانس وین با خود به همراه برده بود، اما در همنشینی بزرگان قدرت حضور یافت و یکتنه در برابر آنها ایستاد.
«ایران» بازخوردهای سیاسی، حقوقی و اجتماعی رأی مخالف مجلس به لایحه اصلاحی دولت را بررسی می کند
رد فوریت لایحه اصلاحی دولت در موضوع اصلاح موادی از قانون «انتصاب اشخاص در مشاغل حساس» در جلسه علنی روز یکشنبه مجلس، در ابتدا سبب شد انتقاداتی فراگیر نسبت به نحوه رویکرد نمایندگان مخالف در قبال لایحه و تعمیم تعارضات سیاسی به موضوعی که حائز تبعات ملی است، مطرح شود. همچنین آنچه در جریان رسیدگی به فوریت لایحه از سوی موافقان و مخالفان مطرح شده بود و طرح مشکلات ناشی از این قانون از سوی معاون حقوقی رئیسجمهور در مقام مدافع لایحه سبب شد تا بار دیگر کارشناسان به بررسی ابعاد حقوقی، سیاسی و جامعه شناسانه قانونی بپردازند که سال ۱۴۰۱ در مجلس یازدهم و در واکنش به برخی رویدادهای جاری کشور طرح و تصویب شد.
امیر سعید ایروانی سفیر و نماینده دائم ایران در سازمان ملل اعلام کرد: چشمانداز جهانی کنونی، بهویژه جنگ نسلکشی رژیم اسرائیل در غزه طی سال گذشته و تجاوز آشکار آن به کشورهای دیگر منطقه، بر ضرورت فوری ایجاد یک منطقه عاری از تمامی سلاحهای کشتار جمعی در خاورمیانه تأکید دارد. دلیل ایجاد چنین منطقهای، هرگز اینچنین مرتبط و فوری نبوده است.
محمدجواد ظریف با انتشار ویدیویی خطاب به یهودیان جهان صهیونیسم را ناقض ۱۰ فرمان خواند و از آنها خواست آیین ابراهیمی یهودیت را از شرّ تحریف و جعل و تجاوز و تبعیض نژادی و قتل عام صهیونیستی برهانند.
معاون رئیسجمهور در امور زنان و خانواده تصریح کرد در دولت چهاردهم تلاشهایی برای تسهیل دسترسی زنان به منابع مالی با هدف ایجاد بسترهای لازم برای رشد و توسعه کسب وکار در حال انجام است.