من در بیروت هستم

وزیر امور خارجه کشورمان ساعاتی پس از موج جدید بمباران جنوب بیروت راهی لبنان شد و خطاب به تل‌آویو اعلام کرد

من در بیروت هستم

سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه هنوز بر فراز آسمان لبنان بود که اسرائیل موج تازه بمباران خود را در فرودگاه بیروت آغاز کرد و هواپیمای حامل او هنوز بر زمین فرود نیامده بود که بسیاری در تل‌آویو فکر می‌کردند بازی تمام است و دیگر راهی برای مقاومت جبهه مقابل وجود ندارد. اما جمهوری اسلامی قرار نبود قاعده بازی خود را عوض کند.

وقوع ۶ زمین‌لرزه پیاپی در حوالی بهاباد یزد

وقوع ۶ زمین‌لرزه پیاپی در حوالی بهاباد یزد

بامداد امروز ۱۴ مهر ماه، ۶ زمین‌لرزه متوالی در حوالی بهاباد استان یزد به ثبت رسید، این زمین‌لرزه‌ها در محدوده‌ای به عمق ۱۴ تا ۲۰ کیلومتر رخ داده و بزرگ‌ترین آن‌ها با شدت ۴.۵ ریشتر گزارش شده است.

دلار مبادله‌ای گران شد

دلار مبادله‌ای گران شد

در معاملات امروز مرکز مبادله طلا و ارز ایران هر اسکناس دلار آمریکا به ۴۹هزار و ۸۳۳ تومان و حواله دلار نیز به ۴۷هزار و ۱۴۶ تومان رسید.

آئین افتتاح پروژه های عمرانی شهرداری شمشک دربندسر به ارزش ۱۱۵۰میلیارد ریال

آئین افتتاح پروژه های عمرانی شهرداری شمشک دربندسر به ارزش ۱۱۵۰میلیارد ریال

مراسم افتتاح پروژه های عمرانی شهرداری شمشک دربندسر در مهرماه سال ۱۴۰۳ با حضور  مهندس غراوی معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری تهران، مهندس رحمتی مدیرکل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری تهران، مهندس مرادی مدیرکل دفتر فنی استانداری، دکتر ذاکریان فرماندار شمیرانات، حجت الاسلام والمسلمین نیشابوری امام جمعه رودبارقصران، مهندس خشنودی بخشدار رودبارقصران، دکتر مهدی ساوه شمشکی شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر، خانواده معظم شهدا به بهره برداری رسید.

سفر وزیر نفت به عسلویه برای قوت قلب همکاران

سفر وزیر نفت به عسلویه برای قوت قلب همکاران

وزیر نفت با بیان اینکه سفر به عسلویه به‌منظور بازدید از این منطقه و قدردانی از زحمات و تلاش‌های همکارانم است، گفت: نگران بحران‌هایی که دشمنان انقلاب ایجاد می‌کنند نیستیم و این سفر برای ما سفری کاری و عادی به شمار می‌آید.

سفر رئیس‌جمهور به قطر از نظر دیپلماسی بین‌المللی و منطقه‌ای پیامی بسیار مهم برای منطقه و دنیا داشت

حکیمی پور در گفت‌وگو با «ایران آنلاین»:

سفر رئیس‌جمهور به قطر از نظر دیپلماسی بین‌المللی و منطقه‌ای پیامی بسیار مهم برای منطقه و دنیا داشت

رئیس شورای مرکزی حزب اصلاح طلب اراده ملت گفت: سفر رئیس جمهور به قطر بعد از عملیات وعده صادق ۲ از نظر دیپلماسی بین‌المللی و منطقه‌ای بسیار مهم تلقی می‌شود و نشان داد که ایران بیش از پیش دنبال حفظ ثبات، امنیت، پیشرفت و توسعه منطقه است.

وزیر کشور: جبهه مقاومت نابودشدنی نیست

وزیر کشور: جبهه مقاومت نابودشدنی نیست

وزیر کشور با بیان اینکه جبهه مقاومت نابودشدنی نیست و مصمم به راه خود ادامه خواهد داد، گفت: اسرائیل نابودشدنی است به زودی شاهد سقوط این رژیم منحوس خواهیم بود.

آرشیو تاریخی