سخنگوی وزارت آموزش و پرورش گفت: یک روز تعطیلی مدارس حدود هزار میلیارد تومان هزینه دارد و با وجود همه تلاشها، آموزش مجازی نمیتواند جایگزین مؤثری برای آموزش حضوری محسوب شود.
معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: بیمارستانهای سراسر کشور برای پذیرش و ارائه خدمات به بیماران اورژانسی و مصدومان آمادگی کامل دارند و اگر بیمارستانی این کار را نکند، برای ما جای سوال و پیگیری جدی دارد.
رئیسجمهوری آمریکا با صدور بخشنامهای مجوزهای امنیتی و دسترسی به اطلاعات محرمانه هیلاری کلینتون، وزیر امور خارجه سابق، کامالا هریس، معاون رئیسجمهوری سابق و تعدادی از مقامهای دیگر را لغو کرد.
گروهی از دانشجویان، اعضای هیئت علمی، ناظران حقوقی، روزنامهنگاران و کنشگران حامی فلسطین، علیه دانشگاه لسآنجلس، به دلیل نحوه مدیریت تظاهرات سال گذشته علیه جنگ رژیم صهیونیستی و حماس شکایت کردهاند.
مدیرعامل هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران (هما) با بیان اینکه صنعت حمل و نقل هوایی همواره در معرض شدیدترین تحریم ها قرار داشته است، گفت: با تکیه بر توانایی متخصصان داخلی و استفاده از توان شرکت های دانش بنیان و مراکز علمی، از تحریمها عبور خواهیم کرد.
عضو کمیسیون عمران مجلس با اشاره به وضعیت بحرانی ناوگان جادهای گفت: فرسودگی اتوبوسها و عدم واردات جدید، جان مسافران را به خطر انداخته و در صورت تداوم، به فاجعهای بزرگتر تبدیل خواهد شد.