«عبدالسلام بنعیسی»، تحلیلگر جهان عرب از مقابله عربستان با فشارهای آمریکا برای عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی خبر داد و نوشت: به نظر میرسد ریاض توانسته است که خود را از زیر این فشارها رها کند.
بر اساس اعلام صندوق بازنشستگی کشوری،: برای تحویل همه اسناد معوقه درمان از ۷ تا ۲۱ خردادماه جاری، مهلت ۲ هفتهای برای تحویل اسناد معوقه درمان تعیین شده است.
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس یازدهم گفت: اقداماتی که دولت سیزدهم در زمینه بهداشت و درمان انجام داد در دولتهای قبل صورت نگرفته بود و به نوعی بیسابقه است.
بنابر اعلام جنبش مجاهدین فلسطین، کشتار جدید ارتش رژیم صهیونیستی در شهر رفح، در جنوب نوار غزه، با هدف سرپوش گذشتن این رژیم بر شکست خود در برابر مقاومت فلسطین است.
«هوا چونینگ»، سخنگوی وزارت خارجه چین، اعلام کرد که این کشور از فردا میزبان یک نشست ۵ روزه با حضور سران کشورهای عربی، به منظور تقویت روابط با این کشورها، افزایش همکاریها در منطقه غرب آسیا و پرداختن به مساله فلسطین میشود.
مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان گفت: ۶ فروند شناور پرقدرت شامل ۲ فروند یدککش ۶ هزار اسب بخار و چهار فروند یدککش چهار هزار و ۴۰۰ اسب بخار در یکی از مجتمعهای شناورسازی استان در دست ساخت است.
رئیس شورای اطلاعرسانی دولت در یادداشتی، نوشت: شهید «آیتالله رییسی» نشانهای شد از سربازی و اطاعتپذیری یک مدیر اجرایی از آمادگی برای جهاد و جانثاری در راه اهداف و آرمانهای انقلاب.
رئیس کل گمرک اعلام کرد: صادرات محصولات پتروشیمی که ۴۴ درصد از ارزش صادرات غیرنفتی کشور را در دو ماهه اول امسال به خود اختصاص داده، از نظر وزنی ۴.۵ درصد و از نظر ارزشی هشت درصد افزایش یافته است.
در نخستین جلسه دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی که امروز دوشنبه (۷ خردادماه) در صحن علنی مجلس برگزار شد، شعب پانزدهگانه دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی برای بررسی اعتبارنامه منتخبان مجلس تعیین شدند.
مدیر عامل شرکت ایزو ایکو با بیان اینکه ایران در تعمیرات کشتی به خودکفایی رسیده است، گفت: تعمیرات کشتی در خارج از کشور بعضا سه برابر تعمیرات در داخل هزینه آفرین است.
«اسدااله بادامچیان»، دبیرکل حزب موتلفه اسلامی، گفت: هنوز صحبتی با «لاریجانی» صورت نگرفته و باید ببینیم آیا ایشان اصلا ثبتنام خواهد کرد یا نه! اگر ثبتنام کرد آن وقت با ایشان مذاکره خواهیم کرد.
سرپرست معاونت حملونقل وزارت صمت ضمن اشاره به اینکه تولید خودرو پس از چند سال تجربه کاهش تولید، از سال ۱۴۰۰ به بعد و در دولت سیزدهم مجدد به چرخه افزایش تولید بازگشت، از برنامهریزی برای افزایش معنادار و قابل توجه خودرو در سال جاری در کنار افزایش واردات خودروهای برقی، بنزینی و هیبریدی خبر داد و تاکید کرد که تمرکز وزارت صمت بر این است که ۸۰ درصد تولید خودروی کشور خودروهای اقتصادی باشد.