وقتی اخبار فتح سنگر به سنگر شهرهای سوریه توسط «هیأت تحریرالشام» ظرف کمتر از دو هفته به خبر اول جهان تبدیل شد و در نهایت «محمد جولانی» پرچم پیروزی را در کاخ ریاست جمهوری بشار اسد بالا برد، میشد پیشبینی کرد که سوریه به صحنه رقابت داخلی و خارجی بازیگرانی تبدیل خواهد شد که هدف نخست خود را در تغییر توازن قوای منطقهای جستوجو میکنند.
رهبر معظم انقلاب با تاکید بر اینکه گستره مقاومت بیش از گذشته تمام منطقه را فرا خواهد گرفت، بیان کردند: مناطق تصرف شده سوریه به وسیله جوانان غیور سوری آزاد خواهد شد
حمله اسرائیل به منطقه حائل فلسطین و سوریه پس از سقوط حکومت بشار اسد
استفان دوجاریک سخنگوی سازمان ملل متحد در واکنش به حملات اسرائیل به سوریه در پی سقوط حکومت بشار اسد در دمشق گفت: سازمان ملل مخالف هرگونه تجاوز به خاک سوریه و نقض تمامیت ارضی این کشور است.
رئیس جمهور تصریح کرد: ما اگر در عمل و رفتار خود الگوی خوبی برای مردم باشیم و برای تحقق اهداف مترقی سند چشمانداز صادقانه تلاش کنیم، مردم نیز حتما با ما همراهی خواهند کرد و اگر تا پیش از این در تحقق این سند موفق نبودهایم، دلیل آن را باید در عملکرد و رفتارهای خودمان جستجو کنیم.
مشاور و دستیار رهبر معظم انقلاب گفت: امروز وظیفه همه ما کمک به دولت چهاردهم برای رفع مشکلات موجود و ناترازی ها و حرکت کشور به سمت آینده ای درخشان است و در این مسیر باید مشارکت همه اقشار از جمله نیروهای دانشگاهی و نخبه را جلب کنیم.
جان کربی سخنگو و هماهنگ کننده ارتباطات راهبردی شورای امنیت ملی کاخ سفید اعلام کرد که هم ااکنون تغییری در سیاست ما در قبال «هیئت تحریر الشام« ایجاد نشده است اما اقدامات آنها را زیرنظر داریم.
جنبش حماس تجاوزات رژیم صهیونیستی علیه سوریه را محکوم کرد و آن را در ادامه جنایتهای این رژیم علیه ملتهای منطقه با هدف به زانو درآوردن آنها و تحمیل معادلات اشغالگرانه دانست.
«رجب طیب اردوغان» رئیس جمهور ترکیه با اشاره به سقوط حکومت بشار اسد در سوریه و روی کار آمدن مخالفان مسلح وی، گفت کشورش اجازه تقسیم سوریه و تبدیل شدن مجدد آن به منطقه تنش را نخواهد داد.
معاون اجرایی رئیس جمهور و سرپرست نهاد ریاست جمهوری ضمن بازدید از بخشهای مختلف مرکز فناوری اطلاعات، ارتباطات و امنیت نهاد ریاست جمهوری، در جریان آخرین روند پیشرفت پروژه «تولید داشبورد مدیریت کشور برای حوزه حاکمیت» قرار گرفت.
معاون راهبردی رئیسجمهور گفت: این افتخار را داشتم که سه وزیر خارجه و بعد از این که من از این وزارت خانه خارج شدم، چهار وزیر خارجه شهید به ایران تقدیم کردیم.
وزیر آموزش و پرورش با تاکید بر ضرورت افزایش پوشش پیش دبستانی گفت: لازم است طراحی ساختار سازمانی در استانها با نمایندگانی از حوزه های مربوطه بررسی و پیگیری شود.