حجت الاسلام نصرالله پژمانفر، متولد ۱۳۴۳ در تهران، نماینده دوره نهم، دهم، یازدهم و دوازدهم مجلس شورای اسلامی و عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی از حوزه انتخابیه مشهد و کلات در استان خراسان رضوی است. باوجود قبولی در کنکور از ادامه تحصیل در دانشگاه انصراف داد.
علی نیکزاد ثمرین متولد ۱۳۴۴، سیاستمدار اصولگرا و مدیر ارشد اجرایی است. وی در دولت نهم، استاندار اردبیل و در دولت دهم وزیر مسکن و شهرسازی بود. وی در سال ۱۳۹۱ برای مدتی کوتاه نیز سرپرستی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات را برعهده داشت.
سپهر خلجی، متولد ۱۳۵۲ دکترای علوم ارتباطات، استادیار و عضو هیأت علمی دانشگاه است. او پیش از آنکه رئیس شورای اطلاع رسانی دولت سیزدهم باشد؛ عضو شورای عالی خبرگزاری جمهوری اسلامی و معاون این خبرگزاری و عضو هیئت دولت و قائم مقام رئیسدفتر رئیس جمهور است. او از جمله مدیرانی است که شهید آیتالله سید ابراهیم رئیسی او را بهعنوان رئیس شورای اطلاع رسانی و تبلیغات اقتصادی کشور معرفی کرد.
سید صولت مرتضوی متولد ۱۳۴۰ و معاون اجرایی رئیس جمهور و سرپرست نهاد ریاست جمهوری در دولت سیزدهم بود که مهرماه سال ۱۴۰۱ از سوی رئیس جمهور شهید، آیت الله سید ابراهیم رئیسی به عنوان وزیر پیشنهادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به مجلس معرفی شد و بعد از کسب رأی اعتماد نمایندگان خانه ملت راهی وزارتخانه تعاون گردید.
گفتوگو با مشاور رئیس جمهور در نظارت بر روند اجرای طرحهای تولیدی
سیدرضا فاطمی امین متولد ۱۳۵۳ شهرستان شاهرود است. او مدرک کارشناسی اش را در رشته الکترونیک و از دانشگاه فردوسی مشهد، مدرک کارشناسی ارشد را در رشته مهندسی سیستم های اقتصادی اجتماعی از دانشگاه علم و صنعت و دکترای مدیریت راهبردی دانش را از دانشگاه عالی دفاع ملی دریافت کرده است.
غلامحسین اسماعیلی متولد ۱۳۴۴ سیاستمدار و حقوقدان ایرانی است که از سال ۱۴۰۰ در دولت سیزدهم به عنوان رئیس دفتر رئیس جمهور ایران فعّالیت میکند و دانش آموختهٔ دکترای حقوق خصوصی از دانشگاه تربیت مدرس است.
حجت الاسلام احمد مروی متولد ۱۳۳۷ در مشهد تولیت آستان قدس رضوی است. او پیش از این، معاون ارتباطات حوزوی دفتر رهبر جمهوری اسلامی بود و مسئولیتهایی چون مسئول دفتر رهبر در قم، رئیس شورای نمایندگان ولی فقیه در مناطق قومی و رئیس ستاد استهلال دفتر رهبری را داشته است.
سیّدمرتضی بختیاری در سال ۱۳۳۱ در مشهد به دنیا آمد. وی سیاستمدار و مدیر اجرایی است که از سال ۱۳۹۸ طی حکمی از سوی مقام معظم رهبری به عنوان ریاست کمیته امداد امام خمینی مشغول به کار شد. او قائممقام پیشین آستان قدس رضوی بود. بختیاری همچنین رئیس کل دادگستری استان خراسان و فارس، رئیس سازمان زندانها، استاندار اصفهان در دولت نهم احمدینژاد و وزیر دادگستری در دولت دهم محمود احمدینژاد بوده است.
گفتوگو با سیدعلی رئیس الساداتی برادر شهید سیدابراهیم رئیسی
روایت سید علی رئیس الساداتی به عنوان برادری که تا قبل از شهادت، کسی او را نمیشناخت برای بسیاری عجیب است؛ شاید جایگاه برادران رئیسجمهوران سابق چنین توقعی را از نظر دور میداشت که رئیسجمهور برادری داشته باشد و شناخته نشود.
ریحانهسادات رئیسی دارای دارای مدرک تحصیلی دکترا در رشته جامعه شناسی دانشگاه تهران و خواهرش دارای مدرک لیسانس فیزیک دانشگاه شریف و ارشد علوم قرآن و حدیث می باشند.
«جمیلهسادات علمالهدی» متولد ۱۳۴۴ در مشهد، نویسنده، پژوهشگر و استاد دانشگاه است. او دکتری فلسفه تعلیم و تربیت از دانشگاه تربیت مدرس دارد و اکنون دانشیار، عضو هیات علمی دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی دانشگاه شهید بهشتی است. علمالهدی بزرگترین دختر سید احمد علمالهدی، نماینده، ولی فقیه در خراسان رضوی و امام جمعه مشهد است.
آی تالله سید احمد علم الهدی زادهٔ ۱۳۲۳ در مشهد است. وی از سال ۱۳۸۵ نماینده مجلس خبرگان رهبری از استان خراسان رضوی است. او پیشتر، از سال ۱۳۶۱ تا ۱۳۸۴، معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه امام صادق را عهدهدار بود و از مؤسسان این دانشگاه است. علمالهدی عضو جامعه روحانیت مبارز است. وی از سال ۱۳۹۴ بهعنوان نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی و از سال ۱۳۸۴ بهعنوان امام جمعه مشهد فعالیت میکند.
آیت الله محمّدعلی موحّدی کرمانی، متولد ۱۳۱۰ در کرمان، روحانی و سیاستمدار، نماینده پنج دوره مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری. وی اکنون با ۵۵ رأی و طبق آئیننامه داخلی مجلس خبرگان به مدت ۲ سال، از خرداد سال ۱۴۰۳، بهعنوان رئیس مجلس خبرگان رهبری انتخاب شد. وی همچنین از سال ۱۳۹۱ امام جمعه موقت تهران است.
گفتاری از معاون اول رئیس جمهور دولت سیزدهم و سرپرست ریاست جمهوری
محمد مخبر زادهٔ ۱۳۳۴ سیاستمدار و مدیر اجرایی است. در کارنامه وی ریاست ستاد اجرایی فرمان امام، معاونت بازرگانی و حمل و نقل بنیاد مستضعفان، ریاست هیئت مدیره بانک سینا و معاونت استانداری خوزستان دیده میشود. وی از سال ۱۴۰۰ در دولت سیزدهم بهعنوان هفتمین معاون اول رئیسجمهور مشغول فعالیت بوده که طبق قانون اساسی پس از شهادت رئیسجمهور، سرپرستی ریاستجمهوری را بر عهده دارد.
گزیدهای از بیانات رهبر انقلاب درباره خصوصیات و عملکرد آیت الله شهید رئیسی
تعابیر ویژه و گاه انحصاری رهبر معظم انقلاب اسلامی درباره شهید آیتالله سید ابراهیم رئیسی در ادوار مختلف، خاصه پس از شهادت وی یکی از بهترین سنجهها برای شناخت وی است. از این رو گزیدهای از بیانات معظم له در ادامه آمده است.
علیرضا زاکانی نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه یارانه طلایی جای یارانه فعلی را نمی گیرد، گفت: در این رابطه حرکت در مسیر ارایه خدمت مستقیم در قالب کالا ۳۰ تا ۴۰ درصد افزایش مییابد.