ثبات قیمت ارز اربعین در مرکز مبادله

ثبات قیمت ارز اربعین در مرکز مبادله

در معاملات امروز مرکز مبادله طلا و ارز ایران هر اسکناس دلار آمریکا به ۴۸هزار ۳۴۵ تومان و حواله دلار نیز به ۴۴هزار و ۳۵۳ تومان رسید.

اختلاف بین نتانیاهو و تیم مذاکره کننده‌اش و خشم خانواده‌های اسرا

اختلاف بین نتانیاهو و تیم مذاکره کننده‌اش و خشم خانواده‌های اسرا

رسانه‌های عبری در زمانی که دفتر نتانیاهو اعلام کرد که هیئت مذاکره کننده در ۲ روز آینده به قاهره می‌رود از اختلافات عمده‌ای میان «بنیامین نتانیاهو»، نخست‌وزیر اشغالگران و تیم مذاکره‌کننده‌اش و رهبران سرویس‌های امنیتی پرده برداشتند، این رسانه‌ها اشاره کردند نتانیاهو علاقه‌ای به انعقاد قرارداد تبادل ندارد و این افشاگری خشم خانواده‌ها را برانگیخت که خواستار آن شده بودند به ساکنان اراضی اشغالی بگویند چه کسی در تبادل اسرا مانع‌تراشی می‌کند.

جزئیات همکاری ایران و عراق در خصوص ارائه خدمات ارتباطی به زائران اربعین

جزئیات همکاری ایران و عراق در خصوص ارائه خدمات ارتباطی به زائران اربعین

تسهیل ارتباطات زائران اربعین حسینی از جمله اقداماتی است که هر سال با تلاش وزارت ارتباطات و سازمان‌های زیرمجموعه آن در دستور کار قرار می‌گیرد؛ بررسی‌ها و اعلام رسمی مسئولان حاکی از آن است که همکاری و مذاکره با مسئولان کشور عراق برای برگزاری این مراسم در سال جاری از مدتی پیش آغاز شده است.

موافقت ترامپ با برگزاری مناظره با هریس

موافقت ترامپ با برگزاری مناظره با هریس

رئیس جمهور سابق و نامزد جمهوری‌خواهان در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا با مناظره با معاون رئیس جمهور و نامزد احتمالی دموکرات‌ها موافقت کرد.

افت قیمت بیت‌کوین

افت قیمت بیت‌کوین

بازار رمزارزهای دیجیتال بیش از ۶ درصد نزول کرد و بیت‌کوین به مرز ۶۱ هزار دلار رسید.

آمار شهدای حمله پهپادی اسرائیل به شمال کرانه باختری

آمار شهدای حمله پهپادی اسرائیل به شمال کرانه باختری

خبرنگار الجزیره گزارش داد که بر اثر حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به خودرویی در نزدیکی شهرک «زتا» در شهر طولکرم در شمال کرانه باختری، پنج فلسطینی به شهادت رسیدند که در میان آنها مسؤولی از گردان‌های القسام، شاخه نظامی حماس نیز وجود دارد.

کنعانی: رژیم یاغی اسرائیل، طوفان خشم ملت‌ها و دولت‌های عدالتخواه را درو خواهد کرد

کنعانی: رژیم یاغی اسرائیل، طوفان خشم ملت‌ها و دولت‌های عدالتخواه را درو خواهد کرد

سخنگوی وزارت امور خارجه در یکی از شبکه‌های اجتماعی، با اشاره به اینکه رژیم صهیونیستی با استمرار جنایات جنگی و نسل‌کُشی در فلسطین و توسعه تروریسم در سطح منطقه و جهان بذر آتش خشم و کینه را در قلب ملت‌های فلسطین، منطقه و جهان می‌کارد، نوشت: چندان دور نیست که رژیم یاغی و نژادپرست اسرائیل، طوفان‌های خشم و آتش ملت‌ها و دولت‌های عدالتخواه جهان را درو خواهد کرد.

آرشیو تاریخی