حزبالله لبنان با حملات موشکی گسترده به شمال حیفا و الجلیل، تلفات سنگینی به نیروهای رژیم صهیونیستی وارد کرده و با عبور از پدافند هوایی، خسارات گستردهای را به مناطق حساس این رژیم وارد کرد.
وزیر امور خارجه کشورمان تاکید کرد: ما از تلاش هایی که برای آتش بس صورت میگیرد حمایت میکنیم به شرط اینکه اولا حقوق مردم لبنان رعایت شده باشد و مورد پذیرش مقاومت باشد و ثانیا این آتش بس همزمان با آتش بس غزه باشد.
دادستانی عمومی و انقلاب تهران با اشاره به رصد فضای مجازی اعلام کرد: علیه برخی افراد اعلام جرم و با برخی دیگر نیز برخورد قضایی و به برخی افراد برهمزننده امنیت روانی جامعه تذکر داده شده است.
وزیر دفاع پاکستان با تاکید بر ناتوانی اسرائیل در نبرد با فلسطین، لبنان و جمهوری اسلامی ایران گفت: پاکستان صاحب قدرت اتمی است و رژیم صهیونیستی قادر به رویارویی نظامی با ما نیست.
وزیر امور خارجه عمان نوشت: پایان دادن به عملیات نظامی رژیم اسرائیل در لبنان و غزه و اشغال فلسطین باعث بازگردانی صلح در منطقه خواهد شد، نه محکوم کردن اقدامات ایران.
مرکز پژوهشی «نشنال اینترست» به مقامهای آمریکایی هشدار داد که ایران توانایی وارد کردن آسیب جدی یا غرق کردن ناوهای هواپیمابر آمریکا را دارد و با این اقدام میتواند تاریخ را تغییر دهد.
معاون اول رئیس جمهور گفت: نماز جمعه امروز تهران نماد بارز وحدت و وفاق ملی، ایمان اسلامی و اقتدار ایران و تجلیبخش پیوند عمیق رهبر فرزانه و مردم فهیم ایران عزیز بود و امروز خاطرات ماندگار نمازهای جمعه اول انقلاب برایمان زنده شد.