
مخبر چند طرح بهداشتی و درمانی کشور را افتتاح کرد
۶۷۸ پروژه بهداشتی و درمانی در سراسر کشور با حضور سرپرست ریاست جمهوری در محل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و به شکل ویدئوکنفرانس به بهرهبرداری رسید.
۶۷۸ پروژه بهداشتی و درمانی در سراسر کشور با حضور سرپرست ریاست جمهوری در محل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و به شکل ویدئوکنفرانس به بهرهبرداری رسید.
بر اساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، میانگین کیفیت هوای پایتخت هماکنون (۲ تیر) در شرایط قابل قبول است.
طرح بزرگ فیبر نوری منازل و کسب و کارها (FTTX) ۲۵ شهر خراسان شمالی با اعتبار ۶ هزار میلیارد ریال امروز (شنبه) به صورت نمادین در شهرستان سملقان با حضور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات بهره برداری شد.
امروز شنبه بعد از پخش دو روز مناظره پیدرپی، پایان میزگردهای انتخاباتی، پخش مستندهای نامزدها به دور دوم رسیده است و تنها گفتوگوی ویژه خبری یک نامزد بهصورت زنده روی آنتن خواهد رفت.
«قلمرو سیاره میمونها» فیلم علمی-تخیلی تازه و پرفروشی است که آن را وس بال کارگردانی کرده است و دنبالهای بر فیلم «جنگ بر سر سیاره میمونها» به حساب میآید که در سال ۲۰۱۷ به نمایش درآمد.
به دنبال تلاشهای دولت سیزدهم و خانوادهمحور شدن نگهداری از کودکان بیسرپرست و با تغییر روش نگهداری کودکان بیسرپرست و بدسرپرست و تسریع در واگذاری آنها به خانوادهها به جای نگهداری در شیرخوارگاهها، شاهد کاهش معنادار تعداد کودکان در شیرخوارگاههای سراسر کشور بودهایم؛ در واقع با اصلاح قوانین مربوطه و اجرای آن، کودکان بیسرپرست و بدسرپرست راهی آغوش خانوادههای متقاضی فرزندخواندگی به صورت دائم یا میهمان شدهاند و این موضوع باعث رقم خوردن اتفاقی بزرگ در تاریخ فرزندخواندگی برای اولینبار شده است و حالا سرنوشت این کودکان نه در شیرخوارگاهها بلکه در درون خانوادهها شکل میگیرد.
«بینش و بصیرت سیاسی» از شاخصههای مورد تأمل عالمان علم سیاست است که با آن بلوغ سیاسی یک جامعه را میسنجند. از همین روست که رویکردهای استبدادی «کنشگری سیاسی مردم» را برنمیتابد و تمایل دارند مردم به مسائل سیاسی ورود نکنند؛ چرا که خوب میدانند «جامعه منفعل» جامعهای تابع و دنبالهرو خواهد شد.
«انتخابات» با اینکه ذاتاً یک پدیده سیاسی است اما بیربط با دیگر عرصههای حیات جمعی بویژه «فرهنگ» نیست. اما اغلب، نسبت «فرهنگ» و «سیاست» نادیده انگاشته میشود در حالی که انتخابات در یک زمینه فرهنگی رخ میدهد. به عبارتی، فرهنگ میتواند تعریفکننده و کنترلکننده عرصه انتخابات باشد و رأی مردم را بسازد یا شکل و جهت دهد.
اشتغالزایی از شاخصهای مهم رشد اقتصاد در هر دولت محسوب شده و یکی از مهمترین برنامههای هر دولت ایجاد اشتغال و کارآفرینی است. آمارها نشان میدهد در دولت گذشته تعداد جمعیت غیرفعال یا به زبان سادهتر افرادی که از بازار کار خارج شده بودند روند افزایشی داشته بهطوری که از سال ۱۳۹۷ تا سال ۱۴۰۰ به تعداد افراد غیرفعال کشور ۳ میلیون و ۳۰۰ هزار نفر اضافه شد.
توسعه زیرساختهای حملونقل و ترانزیت، در سه سال اخیر و تا سالها بعد بهخاطر پیگیریهای رئیسجمهور شهید است که افزایش دیپلماسی اقتصادی بر مبنای توسعه ارتباطات تجاری و حمل و نقل را راهبرد رشد درآمدهای پایدار کشور قرار داد. در مدت سه سال تحولاتی در حوزه زیرساختهای حمل و نقلی و ترانزیتی کشور رخ داده که سالها بدون تغییر مانده بود.
مسعود پزشکیان نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری شامگاه پنجشنبه در دومین مناظره انتخاباتی با محور اقتصادی نسبت به مسأله فقر و اختلاف طبقاتی موضوعاتی را بیان کرد و آمارهایی را نشان داد که بهبود شرایط در دولت سیزدهم را سانسور کرده و به کارنامه تیم فعال در ستاد خود که در دهه ۹۰ وضعیت فقر و نابرابری را در دولت روحانی تشدید کردند هیچ اشارهای نکرد. بهتر است هنگام ارائه نظرات و آمارها، روایت صحیحی از وضع موجود، تغییرات به وجود آمده و بانیان تشدید فقر در یک دهه گذشته ارائه شود. برای ارائه تصویر دقیقتر وضعیت فقر در دهه ۹۰ را که کارنامه واضح فعالان ستاد پزشکیان است مرور کرده و تغییر روند آن در دوران عمر دولت سیزدهم را مورد بررسی قرار میدهیم.
همگام با تحولات در نوار غزه و تشدید تنشها در شمال سرزمینهای اشغالی، امریکا مدعی شده که تحرکات جدیدی از سوی ارتش صهیونیستی در شمال اراضی اشغالی در حال وقوع است.
پنجشنبه گذشته روز طلایی کریدوری ایران بود. در این روز با سفر سرپرست ریاست جمهوری به استان گیلان، راهآهن رشت-بندر کاسپین افتتاح شد، راهآهنی که مهمترین هدف و جایگاه آن در نظام کریدور ایران و منطقه، تکمیل کریدور شمال-جنوب است.
مناظره دوم کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری اگرچه با محوریت اقتصادی و موضوعات مشخصی همچون «خدماترسانی عدالت محور»، «ارتقای نظام سلامت» و «ارتقای نظام علمی و آموزشی» برگزار شد، با این حال به دور از مجادلات سیاسی نامزدها نبود. مجادلهای که مبنای آن علاوه بر راهکارهای متفاوت برخی نامزدها، در نسبتشان با دولتهای گذشته و رویکردهای حاکم بر آن دولتها قرار داشت.
احسان صالحی سرپرست مؤسسه ایران
نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: باید مراقب باشیم ادبیات غلط ما را اسیر نکند زیرا زن پیشران و روش حل مسائل است. دغدغه بانوان ما هم حجاب نیست و این یک ظلم تاریخی به زن است در حالیکه دغدغه اصلی با نوان تبغیض در فرصتها است.
کاندیدای انتخابات ریاستجمهوری گفت: در حوزه تربیت دختران ما به جای اینکه خودمان را نقد کنیم که چرا این اتفاق افتاده، در بیرون برخوردهایی را با دختران مردم میکنیم که آدم نمیتواند بپذیرد که این برخوردها میتواند مشکلی را حل کند.
نامزد انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه کاستی بیتدبیری و مشکلات اقتصادی را زن در خانواده جبران میکند، تاکید کرد: متاسفانه هر نشستی درباره زنان داریم، مردان مینشینند و راجع به زنان تصمیم میگیرند.
نامزد انتخابات ریاست جمهوری گفت: چیزی که زنان ما از آن نگران هستند این است که چرا نقش، جایگاه و نقشآفرینی زن سانسور میشود. ما امروزه موفقیتهای بزرگی در کشور داریم و مادران شهدا و همسران شهدا موفقیتهای بزگ را رقم زدند.
مدیر کل آژانس بینالمللی انرژی اتمی در مصاحبه با یک روزنامه آلمانی زبان تصریح کرده که در شورای امنیت سازمان ملل متحد علیه برنامه هستهای ایران اجماع وجود ندارد.