کشف ۱.۵ کیلو شیشه در فرودگاه بین‌المللی

کشف ۱.۵ کیلو شیشه در فرودگاه بین‌المللی

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر فاتب از کشف ۱.۵ موادمخدر شیشه در عملیات مشترک مأموران پلیس مبارزه با مواد مخدر پایتخت و ماموران فرودگاه امام (ره) خبر داد.

پزشکیان: توسعه و تکمیل طرح ملی جی‌نف موجب حذف بسترهای رشوه، فساد و رانت در کشور خواهد شد

پزشکیان: توسعه و تکمیل طرح ملی جی‌نف موجب حذف بسترهای رشوه، فساد و رانت در کشور خواهد شد

رئیس‌جمهور گفت: آنچه که امروز موجب رنجش و ناراحتی مردم شده مشاهده برخی زمینه‌های رشوه، فساد و رانت است که با اجرای طرح ملی مدیریت نشانی مکان‌محور علاوه بر رفع این معضلات و تسهیل خدمت‌رسانی، زمینه جلب رضایتمندی مردم نیز فراهم خواهد شد.

ابوالغیط: تخلیه سرزمین تاریخی فلسطین از ساکنان اصلی آن غیر قابل قبول است

ابوالغیط: تخلیه سرزمین تاریخی فلسطین از ساکنان اصلی آن غیر قابل قبول است

دبیرکل اتحادیه عرب درباره تاثیر منفی طرح «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا مبنی بر کوچاندن اهالی نوار غزه بر امنیت و ثبات خاورمیانه هشدار داد و تاکید کرد: این طرح‌ از نظر عرب‌ها و فلسطینی‌ها مردود است و تخلیه سرزمین تاریخی فلسطین از ساکنان اصلی آن امری غیر قابل قبول در جهان عرب است.

برای فردای بدون نفت!

چگونه تحریم ها و تهدیدهای اقتصادی را خنثا کنیم

برای فردای بدون نفت!

این عکس، مصداق کاملی از نوستالژی است. نمایی از پایان یک روز کاری در پالایشگاه نفت آبادان است در سال ۱۳۵۲. به احتمال بسیار  آژیر  فیدوس عصرانه بر فراز پالایشگاه‌ و تأسیسات نفتی نواخته شده؛ و صدای فیدوس از هرکجای آبادان شنیده می شود. همه می‌دانستند آوای صبح‌گاهی فیدوس زمان شروع کار پالایشگاه  و نوای پسین‌گاهی، پایان یک روز کاری است.

جوهری: حسینی با بچه‌ها مثل کارگر ساختمانی رفتار می‌کند

پشت پرده اعتصاب بوکسورهای ملی‌پوش در اردو/ هیچ چیز سر جایش نبود

جوهری: حسینی با بچه‌ها مثل کارگر ساختمانی رفتار می‌کند

اعتصاب بوکسورهای ملی‌پوش به اخراج ختم شد. شرایط بد اردویی، نداشتن حقوق و کیفیت پایین غذا، ملی‌پوشان را بیمار کرد و البته نبود سرپرست کاربلد باعث شد حتی خود آن‌ها سالن تمرین را تمیز کنند؛ اتفاقاتی که برای بوکسورهای شاکی از اردوی نابه‌سامان، چاره‌ای جز اعتصاب از تمرین زیر نظر مربی کوبایی نگذاشت.

کارنامه مناطق نفت‌خیز جنوب در دولت چهاردهم؛ افزایش تولید با کاهش گازسوزی

کارنامه مناطق نفت‌خیز جنوب در دولت چهاردهم؛ افزایش تولید با کاهش گازسوزی

صنعت نفت ایران، همواره یکی از ارکان اصلی اقتصاد و توسعه کشور بوده است؛ اما این صنعت در دهه‌های اخیر با چالش‌های بزرگی همچون تحریم‌های ظالمانه، محدودیت‌های بین‌المللی و موانع فنی ناشی از فرسودگی زیرساخت‌ها مواجه بوده است. با این وجود، شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب به‌عنوان بزرگ‌ترین تولیدکننده نفت کشور، توانسته است با تکیه بر دانش و توان داخلی، علی‌رغم این موانع، توانسته دستاوردهای چشمگیری در حوزه افزایش تولید، کاهش گازسوزی، بهبود وضعیت زیرساخت‌ها، پیگیری بومی‌سازی تجهیزات و قطعات و پیگیری امر سرمایه‌گذاری در پژوهش‌های کاربردی و پروژه‌های اولویت‌دار به دست آورد.

«آنورا»: از سینمای مستقل تا مدعی اول جوایز اسکار

«آنورا»: از سینمای مستقل تا مدعی اول جوایز اسکار

رأی‌گیری نهایی جوابز اسکار آغاز شده و فیلم «آنورا» به کارگردانی شان بیکر به‌عنوان یک فیلم مستقل و کم هزینه به عنوان پیشتاز این رقابت ظاهر شده و می‌تواند یک شگفتی بزرگ رقم بزند.

۵ نکته کلیدی درباره مصرف داروهای گیاهی

در گفت‌وگو با «ایران آنلاین» مطرح شد؛

۵ نکته کلیدی درباره مصرف داروهای گیاهی

دکتر الهام پارسا متخصص طب سنتی ایرانی درباره عوارض مصرف خودسرانه یا بلند مدت داروهای گیاهی به ۵ نکته کلیدی اشاره کرد.

کالابرگ ۵۰۰ و ۳۵۰ هزار تومانی برای هفت دهک نخست درآمدی

وزیر تعاون خبر داد:

کالابرگ ۵۰۰ و ۳۵۰ هزار تومانی برای هفت دهک نخست درآمدی

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به اختصاص دو نوبت کالابرگ به هفت دهک نخست درآمدی کشور، گفت: به سه دهک اول هر نفر ۵۰۰ هزار تومان و به چهار دهک بعدی هر نفر ۳۵۰ هزار تومان تعلق می‌گیرد.

آرشیو تاریخی