قائم‌پناه: ۲۰ درصد برق مصرفی ادارات با انرژی خورشیدی تامین خواهد شد

مراسم نصب پنل‌های خورشیدی در نهاد ریاست‌جمهوری

قائم‌پناه: ۲۰ درصد برق مصرفی ادارات با انرژی خورشیدی تامین خواهد شد

معاون اجرایی رئیس‌جمهوری گفت: با سیاست‌های دولت چهاردهم قرار است کمبود منابع فسیلی برای تأمین برق را با انرژی خورشیدی و بادی جبران و ۲۰ درصد منابع برق مصرفی تمام ادارات دولتی با برق خورشیدی تامین شود.

تولید وانت نیسان قدیمی متوقف شد

تولید وانت نیسان قدیمی متوقف شد

شرکت زامیاد اعلام کرد: تولید وانت نیسان با استانداردهای قدیمی به پایان رسیده و تولید مدل ارتقاءیافته این خودرو با رعایت کامل استانداردهای ۸۵گانه به‌زودی آغاز می‌شود.

پخش زنده مسابقات لیگ ملت‌های والیبال از تلویزیون

پخش زنده مسابقات لیگ ملت‌های والیبال از تلویزیون

هفتمین دوره مسابقات والیبال لیگ ملت‌ها با حضور والیبالیست‌های ایرانی از روز چهارشنبه ـ ۲۱ خرداد ـ در شهر شی‌آن کشور چین آغاز می‌شود که شبکه سه سیما این مسابقات را به صورت زنده پوشش می دهد.

عدم معافیت کالاهای اساسی از مالیات ۱۰ درصدی، موجب افزایش قیمت کالاهای خوراکی‌ می‌شود

وزیر جهاد کشاورزی:

عدم معافیت کالاهای اساسی از مالیات ۱۰ درصدی، موجب افزایش قیمت کالاهای خوراکی‌ می‌شود

وزیر جهاد کشاورزی به بیان توضیحاتی درباره آثار تورمی ناشی از عدم تصویب لایحه اعطای اختیار به دولت درباره کاهش مالیات بر ارزش افزوده دارو و مواد اولیه آن، ملزومات مصرفی پزشکی، شیرخشک مخصوص اطفال و مواد اولیه آن، کالاهای اساسی، نهاده‌های دامی و کشاورزی پرداخت و گفت: با توجه به اینکه بعد از اعمال حقوق گمرکی و بقیه موضوعات مثل بیمه و کرایه، مالیات ۱۰ درصدی اعمال می‌شود، در واقع میزان افزایش حتی از ۹ درصد و ۱۰ درصد هم در عمل بزرگتر خواهد بود و رقم بیشتری روی قیمت کالا اضافه می‌شود و در کل تورم خوراکی‌ها بین ۵ تا ۷ درصد افزایش می‌یابد.

آرشیو تاریخی